Find rejse

Like på:

Når man bor i udlandet, forventer folk altid, man har nogle smarte tricks til at finde billige rejser.

Overraskende nok, har jeg ingen, men jeg har en håndfuld selskaber, som jeg gerne anbefaler når nogen spørg mig.

Teksten er kopieret fra min side Rejs til Tyrkiet, hvor jeg også anbefaler disse selskaber:

 

Sunweb

Sunweb er en af de selskaber som har allerflest guider i Tyrkiet, samt et stort udvalg af rejser i alle prisklasser og hoteller med og uden all inclusiv.

Sunweb siger følgende om deres selskab: Vi garanterer dejlige og solsikre destinationer, samt et stort udvalg af gode og billige hoteller og ferielejligheder. Hvis du vil have en billig sommerferie med All Inclusive eller du ønsker at bo i en hyggelig ferielejlighed, så har Sunweb de bedste priser.

Se deres hjemmeside her.

 

Primo Tours

Primo Tours er et 100% dansk selskab, som værner meget om dets værdier og gode service. Primo tours har billige rejser til Tyrkiet og gode danske guider som sætter gæsten i centrum.

Primo Tours siger følgende om deres selskab: Primo Tours er den populære charterarrangør, som fokuserer på de gode, velkendte charterrejser med direkte flyvninger, danske rejseledere og med velkendte populære rejsemål på programmet. Gæsten skal igen føle sig i centrum og få charterservice – naturligvis tilpasset år 2015 med alt, hvad det indebærer, fx. All Inclusive.

Se deres hjemmeside her.

 

Bravo Tours

Bravo Tours er et af danskernes farvorit selskab, som blandt andet tilbyder golf rejser i Tyrkiet. Bravo Tours flyver blandt andet til Alanya, Side og Marmaris i Tyrkiet, og tilbyder hoteller med og uden all inclusiv.

Bravo Tours siger følgende om deres selskab: Hos Bravo Tours sætter vi en ære i at gøre vores allerbedste for, at du får dine rejsedrømme opfyldt. Derfor har vi branchens mest trofaste og glade gæster, som vælger at rejse med Bravo Tours igen og igen. Bravo Tours er ferie på dansk. På vores destinationer finder du kun dansktalende rejseledere, der er klar til at give dig oplevelser, der er til at forstå.

Se deres hjemmeside her.

 

Århus Charter

Århus Charter er et af Danmarks mindre charter selvskaber. Det betyder blandt andet at du rejser med et selskab med rejseleder du kan genkende, og som kan genkende dig under hele din rejse.

Århus Charter siger følgende om deres selskab: Du vil som rejsende med Århus Charter udelukkende møde dansk personale ombord på vores fly. Ligeledes møder du vores velkendte varme og service ved vores danske rejseledere på destinationen blandet andet i Tyrkiet.

Se deres hjemmeside her.