Karla, ciwawa hund,

Har du mødt min nye ven Karla

Like på:
Familien har fået et nye medlem.

Det er dog ikke min tyrker familie, men derimod min familie i Danmark som har fået en lille Karla.

Karla er en chiweenie, som min (kloge) mor og lille søster siger det hedder. Det betyder (åbenbart) hun er en blanding af en chiwawa og en gravhund. Det gør hun ikke er så hysterisk og gøende som en chiwawa tit er.

Jeg blev introduceret for Karla via en facetime chat med min mor for 14 dage siden. Det var ikke planlagt mine forældre skulle have hende, men en ven af familien ringede til min mor og spurgte om de var interesseret, da det par der havde hende, ikke kunne beholde hende. Min mor blev vist hurtigt forelsket, for næste morgen var hun hos dem.

Fra første øjeblik jeg mødte hende har hun været min lille ven (eller næsten). Hun er super hyggelig, social og vil gerne putte under et tæppe på sofaen.

MEN vi har også allerede haft vores uenigheder. Nr 1 kom efter en hyggelig morgen, hvor Karla lykkeligt kom op på mit værelse og danset rundt. Den var hyggeligt indtil jeg skulle i seng om aftenen og fandt den lille chiweenie “gave” hun havde efterladt på min seng. Det er svært for mig at svare på hvad der i hendes lille hjerne tænkte “Tea´s sengetøj ligner ret meget det græs jeg plejer at skide på, så jeg må nok godt lægge en dej her”. Meget upopulært!

Nr. 2 var mindre dramatisk. Noget af det jeg spiser rigtig meget af i Danmark er fiskefileter med rejer. Jeg havde lavet en rigtig flot mad til mig og min mor, og halvvejs igennem den, vil jeg sætte en DVD på. Da jeg kom tilbage til min mad var alle rejerne slikket af min fiskefilet, og Karla så meget skyldig ud. Der var chili aioli på rejserne så jeg håber hendes straf blev en tunge der brændte!

Karla er utrolig uinteresseret i at blive fotograferet, så her er de lorte fotos jeg har fået af hende i den sidste uge.

2017-02-21 10.07.04 2017-02-22 16.48.52 2017-02-22 16.49.06 2017-02-22 16.49.58 2017-02-22 16.56.33Gem

Gem

1 thought on “Har du mødt min nye ven Karla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *