julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til børn, julegaver til far, julegaver til mor

Julegave indkøb når man er udenlandsdansker

Like på:
Hver år rejser jeg hjem og holder jul med min skønne familie i Danmark.

Men på mange måder er jeg glad for jeg tidligst ankommer 1 uge før jul. Hvorfor? Fordi:

  • Så gider man stadig hører julemusik i radioen. Det har alle andre hørt i 2 måneder.
  • Man er endnu ikke træt af juledekoreret gader. Det er alle andre røv trætte af.
  • Man nyder alle de julekager man får serveret. Alle  andre er ved at have kvalme over dem.
  • Man bliver som et lille barn hvis det sner. Alle andre frygter allerede sjappet bagefter.
  • Når jeg rejser hjem er der fuld fokus på familie hygge og min familie har ligeså fri fra arbjede til at hygge med mig.

Men når man slipper for julegave stresset i hverdagen, betyder det også man meget koncentreret skal købe julegaver på rekordtid, ELLER som jeg købe sine gaver online.

Det med julegaver online er jeg super god til, og derfor er det vist heller ingen hemmelighed jeg, her en julegave-inspirations side der hedder Julegavertilalle.dk. Den er oplagt for udenlandsdanskere at finde julegaver igennem, for alt kan bestilles uden man er i Danmark!

Siden startede jeg sidste år, fordi jeg savnede julestemningen i december, og da jeg jo er grafiker/ hjemmeside nørd, virkede det mest oplagt at lave en hjemmeside om julen.

Som noget nyt har jeg i år designet mange forskellige GRATIS julepynt, som man kan downloade på julegavertilalle.dk. Det gratis julepynt er naturligvis en kombination af min kærlighed til at designe, og manglen på julepynt i Alanya – og naturligvis min lyst til at dele det jeg har lavet med andre. Jeg har blandt andet designet disse gratis kravlenisser, som allerede er blevet downloadet over 200 gange.

gratis-kravlenisser-download

Jeg vil naturligvis gerne opfordre alle til at finde julegave inspiration på siden, hvis man er løbet tør for gode julegaver ideer til mormor, farmor, den studerende, den gravide, adrenalin junkien, til børnene eller måske kaffeelskeren 😉

Hvis du ikke finder en god julegave ide på Julegavertilalle.dk så kan jeg også anbefale alletidersgave.dk, som mine veninder står bag 🙂

skaermbillede-2016-12-03-kl-12-14-26

Gem

2 thoughts on “Julegave indkøb når man er udenlandsdansker

  1. Du skal da også hjem og have noget ordentlig Kirsten MAD.Vi glæder os til at se dig. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *