oliven olie, tyrkisk oliven olie

Mit første etikette design

Like på:

I min hverdag er jeg grafisk designer, og igennem tiden har jeg lavet alt fra visitkort, magasiner, cd covers, flyers, butiks facader, magneter, nøgleringe osv.

I sidste uge fik jeg mulighed for at lave mit første etikette design. Der gjorde jeg i forbindelse med Eurodans Oliventur.

Gitte og Anders havde et ønske om at folk skulle have deres olivenolie med hjem i en helt unik flaske, som kun deres kunder kunne få. Derfor spurgte de mig om jeg kunne designe en etikette til deres olivenflasker. Det ville jeg naturligvis gerne!

Etiketten kom til at se sådan her ud:

dsc03272

Fordi det forventes at denne tur bliver gentaget igen i femtiden, skrev jeg årstal på, og derudover at olivene i olivenolien kommer fra familien Kilinc private olivenplantage I Gümüşgöze.

Jeg var også selv med på den hyggelige oliventur, og skrev blandet andet denne artikel om turen. Har du selv prøvet og plukke oliven, og gerne vil lave dem til lækre spiselige oliven, så kan du se her, hvordan du skal gøre.
Gem

Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *