unoeiro, webhotel

Unoeuro redder min Røv

Like på:

Nu får i en lille historie ærlig fra min hverdag, og om, hvad der sker når jeg laver fejl.

Jeg er uddannet indenfor visuel fashion communication, men at lave hjemmesider er ikke en del af den uddannelse. At lave hjemmesider er noget jeg har lært mig selv, ved at læse urimelige store mængder om det og mange timer øvelse.

Jeg er selv ret stolt af mine resultater, og det er da heller ikke nogen hemmelighed, at jeg tjener penge på de reklamer man finder rundt på mine hjemmesider.

Klikker du f.eks på denne reklame, så tjener jeg er par øre (på forhånd tak :P)
Jeg søger konstant ny viden, for at forbedre mine hjemmesider både i Google og for de brugere, som allerede kender siderne.

Men nogen gange tester jeg også systemer eller plugins, jeg ikke er helt sikker på, hvordan fungere.

Mit nyeste påfund var, at jeg ville indsætte Google Custom search på mine sider, så man fra Rejstiltyrkiet.dk også får søge resultater fra Alanya.Dk, min blog og Alanya Events.

Det gik desværre forfærdeligt galt!

Jeg indsatte en script code det forkerte sted på Rejstiltyrkiet.dk og bum så var det eneste der kom op på siden denne sætning.

Skærmbillede 2016-05-08 kl. 15.26.06

Også er gode råd rigtig rigtig dyre.

Jeg kontaktede min webhotel Unoeuro, hvis support heldigvis er super hurtig. De tilbød at gå ind og nulstille min server fra sidste gang den blev glemt, men gjorde også opmærksom på at jeg kunne miste 1 måneds arbejde. Deres pris var 25 €.

Sammenlignet med at miste 6 måneders arbejde og ikke kunne komme ind på siden igen uden at slette alt indhold, så var 25 € en meget billig løsning for mig. Utroligt nok mistede jeg intet indhold på siden.

Jeg er ikke sikker på folk er særlig gode til at takke deres webhoteller, for den hjælp de får, når de kvajer sig, men det her er min store TAK til Unoeuro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *