Instagram Kappadokien / Cappadocia Rejseblog - Ferie, Rejser & Oplevelser Tyrkiet UNESCO

8 smukke billeder af sneklædte Cappadocia

Cappadocia, cappadokien, kappadokien, kappadokia, rejseblog, rejseblog tyrkiet, rejseblog kappadokien, rejseblog cappadocia, sne i cappadokia, unikke landskaber, verdens smukkeste steder, Unesco, unesco steder, unesco steder i tyrkiet

Min veninde i Cappadocia har netop gjort mig opmærksom på, at sneen har dækket det unikke vulkanlandskab.

Jeg er dødelig misundelig på, jeg ikke er der lige nu!

Der er ikke noget jeg hellere vil, end være i det deroppe og tage billeder af Tyrkiets smukkeste landskab mens uberørt sne dækker de mange fairy chimneys.

Selvom jeg drømmer om det, så kan jeg ikke være i Cappadokien lige nu. Men heldigvis er der andre dygtige fotografer i Cappadokien. Jeg har fundet 10 eventyrlige billeder af det smukke landskab på instagram, som jeg meget gerne vil dele med jer!

8 smukke billeder af sneklædte Cappadocia:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Göreme, Kapadokya #cappadocia (@cappadociaballoonflights) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af meet.in.turkey (@meet.in.turkey) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beautiful Instagram Cappadocia (@mgunal50) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Göreme, Kapadokya #cappadocia (@cappadociaballoonflights) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Goreme Cappadocia 🇹🇷 (@cappadocia) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af cappadocia kapadokya (@cappadocian) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Asya Sertkaya / Ася Серткая (@asyasertkaya) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Tony Chan (@tonychanw) den

Hurtig baggrundsviden om Cappadocia:

Cappadocia er en historisk region i det centrale Anatolien som består af flere byer. De mest kendte byer i Cappadocia er Göreme, Nevşehir, Avanos, Uçhisar, Ortahisar, Ürgüp.

Cappadocia er verdenskendt for sit unikke landskab som er blevet skabt af vulkanudbrud for millioner år siden og dækket området med akse. De bløde tufsten er skab af blandingen af lava, aske, og basalt. Det er over millioner af år blevet det bløde tuf materiale, som landskabet er kendt for i dag og som fortidens beboere har udhugget huse af. Husene er på engelsk kendt som fairy chimneys.

I 1985 bliver Cappadocia og Göreme open air museet skrevet på UNESCO verdensarvslisten. De er én ud af kun 35 punkter på verdensarvslisten, som er kategoriseret som en blanding af natur og kultur.

Turister fra hele verden, særligt fra Asien besøger hvert år Cappadocia, hvor det er populært at flyve luftballon over landskabet ved solopgang.

tur til cappadocia, ferie i cappadocia, cappadocia, dansk tur til cappadokia, rejsebloggen, rejseblogger, rejseblog, travelblog, travelblogger,Cappadocia, cappadokien, kappadokien, kappadokia, rejseblog, rejseblog tyrkiet, rejseblog kappadokien, rejseblog cappadocia, ballontur cappadokia,luftballontur cappadocia

INDHOLD I ARTIKLEN: OPLEVELSER I CAPPADOCIA, REJSER TIL CAPPADOCIA, SEVÆRDIGHEDER I KAPPADOKIEN, OPLEVELSER I KAPPADOKIEN, SNE I CAPPADOCIA, SNE I KAPPADOKIA, INSTAGRAM CAPPADOKIA, GODE REJSERÅD, FIND REJSEN TIL TYRKIET, FIND FLYBILLETTER TIL TYRKIET. MINE REJSERÅD, REJSER I TYRKIET REJSEBLOG, REJSEBLOGGER, MINE BEDSTE REJSERÅD, FIND REJSEN, BLOG OM TYRKIET, BLOG OM AT REJSE, BLOG OM CAPPADOCIA, CAPPADOCIA BLOGGEN, TYRKIET BLOGGEN.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.