Den tyrkiske hverdag

2 dages faste 3 dages pause

alanya blog, alanya blog, dansk i tyrkiet
Like på:

Normalvis må man ikke drille.

MEN Taner, ham må man godt drille.

I tirsdags skrev jeg dette opslag om Ramadanen og Taners årlige forsøg på at faste.

Siden tirsdag har han “glemt” at faste, fordi han havde “glemt” at sætte sin alarm kl 3, så han kunne stå op og spise inden solen stod op. Med kvindelig snilde fik jeg han i går til at indrømme, at han selv havde slået alarmen fra inden han gik i seng.

Taner har naturligvis min fulde støtte til at faste, hvis det er det han vil, og hvis fasten giver mening for ham, men som jeg også nævnte i tirsdag bliver han lidt af en bitch efter arbejde, når han ikke har spist i 12-15 timer.

Det nye Alanya.dk magasin skal være klar til august så vi designer og skriver ligenu artiklerne dertil. Mange kan nok også gætte at en sur-røv ikke er den fedeste at designe magasin med.

Det er endnu uvist om han planlægger at give fasten endnu et forsøg i år, men følger han de sidste 2 års “tradition” så bliver det et jeg gør det i morgen, når jeg spørg ham. Det faktum at han er den eneste i sin familie der faster, gør nok heller ikke hans faste nemmere. At stå op kl 03 og lave mad, derefter faste hele dage, for så at komme hjem om aftenen, til en familie, som alle har spist i løbet af dagen.

Fortsættelse følger 😉
Facebook Kommentar

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Muslim for en dag - Tea Tougaard
    02/07/2016 at 9:38 am

    […] skrev jeg om hans 2 dage lange ramadan, som han siden ikke heeeeelt fik genoptaget. Siden har jeg erfaret hans længste ramadan nogensinde […]

Leave a Reply

%d bloggers like this: