Alanya.Dk & Mit magasin Den tyrkiske hverdag Grafisk design

23 timer på et pizzaria og kylling i stuen

Pizza Alanya, Pizza Mahmutlar, Gavius pizza, pizza Gavius, Pizza fotoshoot, fotoshoot med pizza, Mad billeder

August er ved at nå til enden og det har været en TRAVL måned

Normalt er august den måned hvor jeg sidder hjemme i aircondition og får opdateret forfalden arbjede.

Men i år har været meget anderledes, de fleste dage, inklusiv weekenden har jeg arbejdet.

Jeg arbejder sammen med min kæreste Safa, som er fotograf og videograf. Hver for sig varetager vi vores egne faste kunder, som alle er restauranter og ejendomsmæglere i Alanya. Men vi har også Alanya.Dk firmaet sammen, som består af Alanya.dk, Alanya.Dk photograpy, Movie Medya og vores youtube kanal Two Cultures. Og når der er store opgaver, som ikke er månedlige opgaver, så varetager vi dem sammen.

I denne måned har vi taget blandt andet taget menu billeder og lavet 3 reklamefilm til Le Chevy restauranten, designet menukort til en lokal restaurant, redigeret forskellige reklame videoer og senest har vi på 3 dage været 23 timer på Gavius Pizzaria, hvor vi tog 35 pizza fotos.

Pizza Alanya, Pizza Mahmutlar, Gavius pizza, pizza Gavius, Pizza fotoshoot, fotoshoot med pizza, Mad billeder
Et lys og en sort stof baggrund er det eneste der skulle til for at tage dette smukke billede
Pizza Alanya, Pizza Mahmutlar, Gavius pizza, pizza Gavius, Pizza fotoshoot, fotoshoot med pizza, Mad billeder
Nå ja også et kamera som, som koster det samme som en bil.

Selvom det var lange dage, som bestod af 6 timer + 11 timer + 6 timer, så var det også en hyggelig opgave, for det lille pizzaria er familie ejet og familien var bare super søde og stemningen var meget rolig.

Men man skal heller ikke kimse af, hvor meget det kræver at tage billeder af forskellige 35 pizzaer. Det gode ved det hele var, at vi fik mulighed for at smage en masse masse forskellige pizzaer – og til det kan jeg lige nævne at squash åbenbart smager skide godt på pizza, så TRY IT!

hjemme foto studie, foto studie i stuen, Alanya fotograf, mad fotografi,
Søde Safa´s arbejdsplads er i dag på gulvet i stuen
hjemme foto studie, foto studie i stuen, Alanya fotograf, mad fotografi,
Mit spisebord ligner en buffet mens mit tv er blevet blokeret af friturestegt kylling.

Friture stegt kylling fotoshoot i min stue

Mens det kunne lade sig gøre, at tage billeder af pizzaerne på pizzeriaet og Le Chevy´s mad på Le Chevy, så kan det ikke lade sig gøre med den kunde, vi har i dag.

Derfor er min stue i dag lavet om til et fotostudie, for vi skal tage billeder af 10 menu billeder for AFC, som er en restaurant med fokus på friture stegt kylling.

Vi forsøgte i sidste ude at tage billeder på restauranten, men deres lokaler gjorde det umuligt at tage gode billeder, og mellem os sagt, så fungerede det heller ikke, fordi manager plus 3 ansatte stod i røven på os mens vi tog billeder mens de kom med alle deres gode ideer, hvilket vi forsøger at respektere – men det er jo vores levebrød, så vi ved som regel godt, hvad vi laver.

Så for lige at komme med en afslutning, så har august været den store “tag billeder af mad” måned og jeg er taknemlig for vi efter 1,5 år med minimalt med opgaver, endelig har fået nogle fede opgaver ind i kalenderen.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.