5 positive ting, der skete i 2020

gode ting i 2020, positive ting i 2020, sankt George museum, museum sankt george,

Jeg tror, mange har det lidt “stramt” med 2020 og året er ikke engang slut endnu!

Vi ved alle sammen at Corona / Covid-19 har ændret en bred vifte af ting i vores hverdag.

Både i Danmark og i Tyrkiet.

Derfor vil jeg i dette indlæg gerne være “glasset er halvt fyldt – agtig” og fortælle jer om 5 ting, som har været positive i mit liv i 2020 og måske få nogle af jer til at indse, at I er taknemmelig for lignede ting.

Denne artikel er sponsoreret af Hunkemöller. Mangler du gode idéer til julegaver til veninden, din mor eller søster, så se f.eks Hunkemöllers lækre Morgenkåber og eller behagelige Nattøj på deres danske webshop (reklamelinks).

Hvis du vil vide mere om mit kærlighedsforhold til nattøj, så læs også indlægget Aldrig har nattøj været så vigtig, som det er nu.

5 positive ting, der skete i 2020

Deep forest land, Deep art land, kunst skov, monster i skoven, herning seværdighed, kunst i skov, skulptur skov,
Min far Bent. Han leger statue i Deep forest artland.

1: Jeg savnede mine forældre og tog til Danmark

Jeg flyttede hjemmefra for 13 år siden og for 7 år siden flyttede jeg til Tyrkiet. Jeg har meget kontakt med mine forældre og normalt savner jeg dem ikke, fordi vi ses ofte. Men da verden blev lukket og det var uvist hvornår jeg så dem igen, så begyndte jeg virkelig at savne dem utrolig meget.

Derfor besluttede jeg mig i juli måned for at tage til Danmark og der havde mig og min familie en helt fantastisk sommer sammen, hvor vi tog på Camping ved Vestkysten og blandt andet besøgte Ribe og Tirpitz museet samt holdte min fødselsdag i haven.

gazipasa tur, rejseblogger i tyrkiet, danske rejseblog, seværdigheder i Gazipasa, gazipasa by, hvad kan man lave i gazipasa, endags ture fra Alanya, stranden i gazipasa, gazipasa strand

2: At jeg fik lov at få ro

Jeg tror, vi alle har sagt én eller flere gange i deres liv “Hvis jeg bare kunne få en uge, hvor jeg ikke skulle noget, så……“.

Pludselig fik langt de fleste af os den mulighed. Nogle fik ikke helt brugt tiden som de gerne ville, men det gjorde jeg.

Jeg brugte dagene i min pyjamas og mine træningsbukser (som ikke blev brugt til træning) (reklamelinks). Jeg lagde en masse på min sofa og så Netflix med mine kæreste. Fra marts til september plejer jeg at arbejde utrolig meget, men i år var arbejdet helt anderledes og i stedet for at stresse, så nød jeg bare at have tid.

Lejlighed alanya, Køb lejlighed i Alanya, Alanya køb lejlighed, find lejlighed i Alanya

3: Jeg flyttede ind i mit nye hjem

En del af hvorfor, jeg er taknemmelig for, at jeg fik ro, er fordi jeg flyttede ind i min første ejerlejlighed 7 dage før lockdown.

I 6 måneder havde jeg været i en meget opslidende retssag om at få ikke-lejerne som boede i min lejlighed UD. De betalte ikke husleje, de truede myndighederne (hvilket åbenbart gjorde dem bange, fremfor at gøre noget for at få lortet ordnet) og da de endelig blev fjernet fra min ejendom havde de lige taget sig tiden til at smadre vinduer og møbler inden, så mig og min kæreste stod foran et stort oprydningsarbejde, før vi kunne renovere lejligheden.

Men som sagt, så flyttede jeg ind præcis 7 dage før lockdown af alle virksomheder, landegrænser også videre. Lockdown gav mig mulighed for at opnå følelsen af hjem hurtigt og få pakket alting ud, så et nyt liv kunne starte i min nye lejlighed.

altan have, lejlighed, mit hjem, mit hjem i Alanya, planter på altanen,

4: Jeg kom i gang med min grønne altan

Siden jeg flyttede til Tyrkiet, har jeg drømt om at have en altan med en masse planter på. Jeg er mest til spiselige planter, så krydderurter, ærter, tomater, chili osv. har jeg gerne ville være selvforsynende af.

Og med roen i 2020 kom der også tiden til at sidde og læse en masse. Jeg valgte at læse en masse om, hvordan jeg bedst får succes med en mini have på mine 2 altaner.

Jeg er besat af mine planter, de får sindssyg meget kærlighed og vand.

Pt har jeg: persille, dild, basilikum, koriander, mynte, røde chili, ingefær, 3 forskellige slags tomater, ærter, 3 avokado træer (små), en lille ribs busk, salat, rucola og forhåbentlig spire min grønkål og gulerødder snart.

rejser under corona virus, rejser under covid-19, Grækenland 2020, rejser til grækenland, rejseguide til grækenland, dansk rejseblog

5: Jeg tog til Grækenland

Jeg er jo rejseleder i Holland, Georgien, Grækenland og på Cypern. Men 2020 startede med alle mine bookede opgaver blev aflyst og kalenderen blev pludselig meget tom, meget hurtig.

Jeg havde egentlig ikke troet, jeg skulle nogle steder hen og arbejde i 2020, men med 14 dages varsel, kom der et job i Grækenland, som jeg er meget taknemmelig for jeg tog/fik tilbudt.

Når man er rejseleder, så er ens “benzin” at give sine gæster den bedst mulige ferie. Når man i næsten et år får frataget den benzin, så bliver man en meget trist stillestående bil.

Grækenland gik fantastisk og jeg er så heldig, jeg allerede er booket til samme tur 2 gange i 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.