Den tyrkiske hverdag

6 dage til min fødselsdag!

Blog alanya, blog fra alanya, grafiker i udlandet, ferie i alanya, alanya blog, danskere i udlandet, danskere i tyrkiet, danskere i Alanya, blog fra udalndet, blog om udlandsdanskere, pige i alanya, alanya.dk, alanyadk.dk, palm beach, alanya dk blog, alanyadk blog, alanyadkdk blog
Like på:

Åh gud hvor bliver årene bare kortere og kortere jo ældre man bliver.

Det følelses seriøst som om jeg lige er fyldt 26 år og nu bliver jeg åbenbart 27?

Selv “nedtællingen” til min fødselsdag er kommet bag på mig. Det gik først op for mig for få dage siden, at der kun er få dage til min fødselsdag. Jeg har naturligvis også haft ild i rumpen m.h.t til arbejde med både udflugter i Tyrkiet, guide på Cypern og lave det nye magasin, men det er nu stadig en underlig følelse at tiden bare er forsvundet de sidste par måneder :O

I dag er jeg endnu engang rejst til Cypern på en 4 dages tur, og det bliver sidste gang indtil 21 august, hvor jeg har en standby tur. Hvad skal jeg så lave når jeg kommer hjem til Alanya? JEG SKAL HAVE LAVET MIT MAGASIN :O

Og hvad skal jeg lave på min fødselsdag? Ja det har jeg ikke haft tid til at planlægge, men jeg håber jeg skal lave noget andet end arbejde, for det er fanme for kedeligt at bruge sin fødselsdag på :S

Jeg håber, jeg finder tiden til at planlægge et eller andet, ellers krydser jeg fingre for Taner planlægger lidt 😛

 

 

 

Facebook Kommentar

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers like this: