7 ting som vi kommer til at lærer af Corona virussen

Corona virus Alanya, hjemmekarantæne alanya, dansker i Alanya, rejsebloggen tea tougaard,

Det følelses som om verden er på den anden ende.

På den ene side er alt forandret: Vores måde at rejse på, vores måde at hilse på, vores facebook er fyldt med skræmme kampagner og panikken over at få corona virus giver os alle sammen symptomer.

På andre måder er liver helt som det plejer. I hvert fald for mig. Min sofa er den samme, jeg ser det samme i fjernsynet, jeg spiser det samme og jeg snakker med de samme mennesker.

Læs også >> Corona test: Tyrkiet vs. Danmark

Jeg har lavet en liste over nogle af de ting, jeg tror, vi kommer til at lærer fra Corona virussen.

  1. Vi lærer at vaske hånd korrekt og vildt grundig. Aldrig har jeg vasket så grundig og ofte hænder som jeg gør nu.
  2. Vi finder ud af at alt det gær, som vi hamstrede efter at have hamstret toiletpapir, endte med at ligge i køleskabet og blive for gammel. Gær industrien har endnu engang tjent godt på en krise og du har spildt dine penge på gær, du ikke fik brugt.
  3. Vi kommer til at lærer at have toiletpapir på lager, af frygt for at blive beskyldt for at hamstre og blive hængt ud på de sociale medier i fremtidige kriser.
  4. Vi kommer til at tage fremtidige sygedomme meget mere alvorligt, og ikke trække på skulderne indtil hele verden er smittet.
  5. Vi finder ud af, hvor skrøbelige vores lokal samfund er. Hvor lidt der skal til at de små lokale butikker går konkurs og hvor vigtigt det er at støtte dem, også i de gode tider.
  6. Vi lærer vores familier bedre at kende. Vi har pludselig været sammen med dem på en helt ny måde. En måde som ikke er ferie eller hygge aftner, men i en hverdag hvor alle er forbundet og skal få det til at fungere.
  7. Vi lærer at værdsætte vores rejser og de steder som vi elsker at komme, for med et knips med fingrene, kan vi blive total blokeret fra at tage af sted dertil.

Læs også >> Find den rigtige rejseforsikring her!

Dertil vil jeg godt sætte en lille bud på, at der om 9 måneder kommer en god portion ”corona babyer”, for intet er så skidt, at man ikke kan hygge sig lidt.

(og tak til min far for at være cover billede model på dette blogindlæg, som jeg ellers ikke havde et oplagt billede til)

Læs også >> Helligdag og specielle dage i Tyrkiet 2021

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.