Alanya.Dk & Mit magasin

Alanya.dks ambassadører: TAK fordi i er der!

Alanya, alanya dk
Ingen virksomheder kan overleve uden kunder.

Alanya.dks kunder er læserne, som interagere på siden. Flere læsere = højere indtjening i reklamer, og sådan tjener jeg mine penge på at drive hjemmesiden.

Selvom jeg er erfaren i SEO og opbygning af hjemmeside(r) så kommer læserne ikke af sig selv. Rigtig mange af ind læsere kommer via Facebook, og rigtig mange af læserne fra Facebook lommer fordi folk deler artiklerne.

Ulønnet og helt af egen vilje har Alanya.dk de sidste 2 år haft særligt 2 fantastiske ambassadører som dagligt hjælper med at dele artiklerne fra vores hjemmeside. De 2 ambassadører er Lissi Sommer og Helle Rasmussen, som har hver deres Facebook grupper om Alanya.

Lissi sommer har Alanya, nyttige oplysninger og Helle Rasmussen har Alanya /Danimarka.

Lissi og Helle aktive delinger har haft kæmpe stor indflydelse på Alanya.dks læsertal, som sidste måned slog rekord med 45.000 læsere 😮

Lissi og Helle, hvis i læser med: Kæmpe gigantisk stort tak for at have været med ti, at skabe den succes som Alanya.dk er i dag. Alanya.dk er i dag Alanya’s største nyhedsportal og guide om Alanya og Tyrkiet, og i spiller en stor rolle i jeg i dag kan kalde dem det!

Jeg håber de nuværende ambassadører holder ved mig længe i fremtiden og at mange flere vil komme til 🙂
You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Irene Bjørkavåg
    11/06/2017 at 3:32 pm

    Må bare si meg enig i at disse sider er veldig nyttige for oss som har leilighet i Alania området og elsker Alania/Tyrkia. Jeg er fra Norge, men anbefaler alle mine venner som er interessert og følge deres sider. Jeg synes og det er hyggelig å følge din Blogg Tea😊

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.