Alanya får eget “på hoved hus”!

Upside down house Alanya, Alanya upside down house, Ters Ev Alanya, Alanya Ters ev, på hovedhus alanya

På min sidste tur til Antalya, besøgte jeg “Revese house / Ters Ev” som var et hus der stod på hovedet.

Ideen med huset er, at man kan tage sjove billeder, vende dem 180 grader også ligner det man står på hovedet i et hus hvor alt vender rigtigt.

Sådan her kommer billederne til at se ud, når de bliver vendt rundt. I virkeligheden står jeg på gulvet, og sengen er i loftet.

Jeg tænkte ved mig selv efter at have besøgt huset “Det ville være en fed attraktion at få til Alanya, da det er sjovt for stor og små, og en attraktion man kan besøge i alt slags vejr”.

Den samtale jeg havde med mig selv, skulle man tro nogle havde hørt og tænkt: “Jeg kan da godt lige bygge sådan et hus i Alanya, hvis du tror det bliver en god seværdighed”, – for tro det eller lad hver, et sådan hus er ved at blive bygget i Alanya!
Huset er ved at blive bygget ved Klas Piknik i Dim Cay. Derfor kørte jeg i går ud til Dim Cay for at se det nye Reverse House sammen med min familie, som er på ferie i Alanya. Håndværkeren som var i huset bød mig indenfor i huset for at kigge, og selvom der ikke er noget der står på hovedet endnu, så er vægge og lofter klar, og maler arbejdet i fuld gang. Udefra er man dog ikke i tvivl om at huset står på hovedet.

Håndværkeren på stedet sagde de regnede med huset blev færdig indenfor en uges tid, men med “tyrkisk tid” så kan det hurtigt komme til at tage lidt længere ved jeg.

Hvad det kommer til at koste og besøge den nye attraktion, eller hvad åbningstiderne er, har endnu ikke været muligt for mig at få bekræftet, men jeg ser frem til huset åbner.

Vil du gerne læse om Reverse House i Antalya? Se indlægget her.

Billeder af det nye Reverse house i Alanya nær Dim Cay

 
1 Comment

  1. Hej Tea.
    Vil du sige til når det åbner. Kunne være sjovt at tage børnebørnene med derud når de kommer med ned i juni.
    Tak for alle dine spændende fortællinger.
    Kh Betty

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.