Alanya Den tyrkiske hverdag Mad og Opskrifter Restaurant

Alanyas bedste sushi – Sushi co

sushi alanya, alanya sushi, sushi steder alanya, sushi co alanya, Sushi co

At jeg ELSKER sushi skal der ikke være tvivl om.

Jeg har tidligere været manager for en Sushi cafe i Vejle, hvor jeg dagligt spiste mig mæt i rå fisk.

Fordi jeg  har en fortid i sushi branchen, er jeg er en KÆMPE snob omkring kvaliteten af min sushi.

Hesushi alanya, alanya sushi, sushi steder alanya, sushi co alanyaldigvis når Sushi Co i Alanya centrum mit høje høje niveau. Jeg er kommet på stedet så mange gange nu, at begge ejere kommer mig og mine venner imod med kram og kindkys. At Sushi Co ikke er partner med Alanya.Dk magasinet endnu er naturligvis en skandale, men jeg håber at få lavet om på det i år, så mange flere turister også får øjne op for stedet.

Ud over Sushi laver de også nogle lækre asiatiske sammenkogte retter, men det er sjældent jeg får dem, for når der ER SUSHI, VÆLGER JEG SUSHI.

Det er efterhånden blevet en fast tradition når mig og og mine veninder går ud, at vi går på Sushi Co, selvom Alanya er fyldt med gode kvalitets restauranter (og sin procentdel skod steder, men der går vi ikke hen alligevel)

Hvis du gerne selv vil prøve Alanyas sushi sted nr. 1, så ligger Sushi Co lige bagved Aquapark tæt ved Alanya centrum. Du kan finde et kort på deres facebook side her.

Vil du gerne spise billig sushi i Danmark så kig på EarlyBird.dk


You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.