Aldrig har nattøj været så vigtig, som det er nu.

gazipasa tur, rejseblogger i tyrkiet, danske rejseblog, seværdigheder i Gazipasa, gazipasa by, hvad kan man lave i gazipasa, endags ture fra Alanya, stranden i gazipasa, gazipasa strand

Jeg har været selvstændig i 6 år og jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg arbejder de fleste dage i nattøj.

Og siden COVID-19 ramte har nattøj stort set været det eneste jeg har haft på….

De første 2 måneder af COVID-19 var jeg mit gamle nattøj 24 timer i døgnet og jeg kan nok ikke prale af at have set pæn eller yndig ud.

Jeg har været i karantæne med min kæreste, som også er selvstændig og vi har bestemt ikke gjort meget for at imponere hinanden rent udseendemæssigt.

Det er kun indenfor de sidste par uger, hvor det er blevet varmere i Alanya, at det nuværende nattøj er blevet skiftet ud med noget, der ikke er helt så grimt at se på.

Denne artikel er sponsoreret af Hunkemöller

karantæne med kæresten, undgå at slå kæresten ihjel, tyrkisk kæreste, hverdagen i Tyrkiet, ironiske gode råd

Kampen for at få min kærestes WOW-øjne tilbage

Noget af det jeg altid har elsket ved Safa, er at han verbalt udtrykker sin begejstring. Når jeg har fået lavet nye negle, nyt tøj eller mit hår sidder godt, så har han ”Wow, You look so pretty”, og det elsker jeg ved ham, og det giver motivation til at se godt ud.

Så nu hvor varmen er komme til Alanya, synes jeg det var på tide at finde noget nattøj, som passede til de lækre temperature, vi har fået og som var lidt smartere (vil ikke skrive sexet, for min mor læser med.)

Jeg gik ind på Hunkemöllers hjemmeside (reklamelink), som er der, det meste af mit nuværende nattøj (reklamelink) er fra og gav mig til at finde noget nattøj, som passer til sommervarmen og som måske kunne få et par ”Wow-øjne” af kæresten.

”Det er ikke nattøj, Askim”

Jeg shopper gerne ”dansk” nattøj (Hunkmöller er oprindeligt hollandsk) fremfor tyrkisk nattøj.

Tyrkisk nattøj er = det tøj, kvinderne har på i landsbyerne og det er i 99% af tilfældene lavet af kraftigt stof med store prints, som er ubehagelige at sove i.

Jeg viste Safa denne lyserøde satin top (reklamelink), denne blå silketop med blonder (reklamelink) og disse brune velour short (reklamelink) som jeg havde købt og hans reaktion var helt simpelt ”That´s not a pyjamas, that´s summer clothes”.

hunkemöller nattøj, nattøj fra hunkemöller, satin nattøj, smart nattøj, moderne nattøj, sommer nattøj, nattøj til sommer
Reklame for Hunkemöllers nattøj

Som sagt er tyrkisk nattøj og europæisk nattøj to meget forskellige ”stile” af nattøj og ifølge Safa var det nattøj, jeg havde fundet, ikke nattøj, men i stedet sommertøj.

Og i teorien giver jeg ham ret. Det nattøj jeg fandt, som alle i Danmark ved er nattøj, ved ingen i Tyrkiet er nattøj. En lækker satin eller silke stroptop er i Danmark behageligt nattøj, mens det i Tyrkiet er helt normalt at have på som sommertøj.

 For temperaturen i Alanya bliver omkring 40 grader om sommeren og når det sker, vil man gerne vil være så tæt på nøgen som muligt, uden at være nøgen.

Så nu har jeg fået shoppet lidt nattøj / sommertøj på Hunkemöller også må tiden vise om jeg ender med at have det på som nattøj eller sommertøj.

INDHOLD I ARTIKLEN: HUNKEMÖLLER REKLAME, HUNKEMÖLLER NATTØJ, MODERNE NATTØJ, SOMMER NATTØJ, NATTØJ I SATIN, SATIN NATTØJ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.