Anden skoledag på tyrkisk kursus

tyrkisk kursus alanya, alanya kursus i tyrkisk, alanya turkish class, turkish class alanya, learn turkish, lær tyrkisk

Oka, nu er det ikke fordi min blog skal blive en nedtælling til hvornår jeg går i skole.

Men til min første skoledag var jeg utrolig nervøs for mit tyrkiske ikke var godt nok.

Om det er godt nok, fik jeg ikke besvaret til min første skoledag, for jeg tror roligt jeg kan sige vores nye underviser, var ligeså nervøs som os.

Timerne (vi har 3 timers undervisning i træk) gik på tyrkisk med, at se om vi kunne svare på hans spørgsmål, men da han havde spurgt os om, hvordan vejret var 3 gange, fornemmede jeg, at det nok ikke var i dag, jeg skulle have min store tyrkiske åbenbaring.

Og hvis jeg havde været nervøs i mandags, så tør jeg slet ikke tænke på, hvad dem der var gået forkert må have følt. 20 minutter inde i undervisningen viser det sig nemlig at der sidder 5 personer, som skulle have været på A1 holdet. De må virkelig have haft store mavekramper, da Hr. lærer kommer ind og lynhurtigt præsentere sig selv på tyrkisk og derefter begynder at stille klassen spørgsmål på tyrkisk – og alle andre kan svare.

Jeg havde selv overvejet at tage A1 kurset igen, men jeg er nu glad for min beslutning om at udfordre mig selv med A2, og krydse finger for jeg består mine eksamener.

Anden skoledag på tyrkisk kursus.

Jeg føler mig heldig med mit nye tyrkisk hold. Der er rigtig mange af de søde personer fra mit daglige liv, i min tyrkiske klasse, og mange deltagere fra mit gamle hold, som jeg har et rigtig godt og venligt forhold til.

Russerne er dog stadig et problem. I min folkeskole lærte vi at række hånden op og den der blev valgt svarer. I de russiske skoler må de jo lærer den der råber højst svarer – for det er i hvert fald sådan de alle sammen gør. Derudover er det åbenbart helt acceptabelt at sidde og snakke højlydt på russisk men læreren underviser alle andre bliver spurgt om noget. – godt jeg ikke gik i russisk skole!

I dag er 2. skoledag, lad os se hvad den byder på!

Vil du gerne lærer tyrkisk? Her er mine gode råd:

  • Køb en Dansk-Tyrkisk ordbog, med den kommer du langt på egen hånd.
  • Har du en smartphone, så klik her, og se de bedste apps til at lærer tyrkisk.
  • Bor du også i Alanya, og gerne vil lære tyrkisk, så klik her og se skolen jeg går på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.