Rejsetips Sponsoreret indlæg/reklame

Boganmeldelse: YOLO – #you only live once

rejsebog, bog om rejser, Sarah-Ann Hunt, YOLO, You only live once, bog om rejser, bog anmeldelse

Sommeren i år har på alle punkter været uforudsigelig.

Corona har ændret hele året. Jeg skulle ikke have været i Danmark og så lige pludselig, så var jeg her alligevel – til den koldeste juli i 41 år?

Også blev det august og solen begyndte at skinne. Mit fly til Tyrkiet blev aflyst og en ny plan for Danmark skulle lægges.

Både i den kolde og den varme uforudsigelige del af denne sommer, har jeg haft Sarah-Ann Hunt´s nye bog YOLO – #you only live once med mig (anmelder eksemplar / reklame).

Læs også: 30+ måder at rejse på – Hvor mange har du prøvet?

rejsebog, bog om rejser, Sarah-Ann Hunt, YOLO, You only live once, bog om rejser, bog anmeldelse

Det var Sarah selv, som kontaktet mig da hendes bog udkom. Hun vidste, T jeg selv var en erfaren rejsende og at jeg nok var en god person til at hjælpe med at sprede budskabet om hendes nye rejsebog.

Jeg havde først forventet, der kom en mellemstor bog med blødt cover med posten. MEN NEJ. En mobbedreng med hardback på størrelse med en Harry Potter bog, der blev leveret lige til min dør.

Læs også: Min guide: De 10+ bedste restauranter i Alanya

Det er en bog spækket med sjove fortællinger fra Sarah-Ann´s mange forskellige rejser. Jeg troede selv, jeg havde rejst meget, men selvom Sarah-Ann “kun” er 17 år ældre end mig, så har hun besøgt Jordens 7 kontinenter og rejst i mere end 45 forskellige lande verden over. Hun har ligesom mig rejst solo, med andre og som rejseleder. Jeg kan virkelig identificere mig med hende og jeg blev SÅ inspireret af læse hendes fortællinger.

rejsebog, bog om rejser, Sarah-Ann Hunt, YOLO, You only live once, bog om rejser,
Et lille udpluk af det sommeren er gået med: YOLO, min malebog og planlægning af en mulig rejseguide i 2021.

En god bog i en ond tid

Det er både på godt og ondt. I år er det fedt at fordybe sig i en god bog, som handler om inspirerende mennesker og ting man selv drømmer om at prøve (hvilket der er mange af i bogen!).

Samtidig så bliver jeg pisse irriteret, når jeg læser om et fedt rejsemål, som jeg gerne vil besøge mens man høre i medierne, at de fleste steder i verden ikke har fået kontrol med corona virussen. Min bucketlist er blev længere og længere mens jeg læste i YOLO bogen og jeg venter pisse utålmodigt på det bliver muligt at rejse igen.

Jeg vil gerne videregive en varm anbefaling af denne levende og spændende rejsebog, men titlen YOLO – #you only live once, som kan læses både i regnvejr og i solskin. Bogen kan blandt andet købes på Saxo.dk, via dette link (reklamelink).

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.