Den tyrkiske hverdag

I dag får jeg min fødselsdagsgave – hvad er det?

Like på:

Om ca. 2 timer bliver jeg hentet af 2 af mine bedste veninder.

Til min fødselsdag fik jeg et brev, hvor der stod at min fødselsdagsgave var en hemmelig overraskelse, og jeg skulle finde en dato. Med en fyldt kalender blev det i dag den 21/8.

kl 15.00 bliver jeg hentet, og det eneste jeg har fået at vide er jeg IKKE skal tage kjole og høje hæle  på. Det en en nem påklædning, da jeg normalt ikke får rundt i det alligevel. Dermed ved jeg også jeg ikke skal i badeland, så det ville kræve badetøj.

Utroligt nok har ingen af dem over de sidste 19 dage afsløret noget som helst, ikke engang min venindes datter på 8 år (eller også ved hun det ikke). De er meget bedre til hemmeligheder end jeg havde troet 😛

Naturligvis har jeg selv forskellige teorier om hvad det kan være vi skal, men ærligt har jeg ingen ide. De er søde og kreative, så det bliver sikkert noget super hyggeligt og sjovt vi skal.

Vigtigst af alt, så er det første gang jeg nogensinde har fået sådan en overraskelse, så jeg glæder mig utroligt meget! Hvad der er vi skal, glæder jeg mig meget til at fortælle om senere <3

 
Facebook Kommentar

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers like this: