Den tyrkiske hverdag

Den gode grund til stilheden på bloggen

magasin alanya, alanya magasin, hello alanya magasinet, alanya dk magasin, tyrkisk magasin

Der har været stilhed på bloggen LÆNGE nu.

Men jeg er ikke stoppet med at blogge, tværtimod! Jeg har en masse spændende ting i kalenderen, som jeg planlægger at dele her på bloggen, så snart jeg får tiden og overskuddet igen.

Jeg har blogget en del år efterhånden, og hvis du er en af dem, der har fulgt bloggen nogle år og som også følger Alanya.Dk, så har du måske allerede gættet, hvorfor der blev stille på bloggen.

Er du en af de mange nye følgere (velkommen til), så ved du af gode grunde ikke grunden til der er stilhed hvert år på bloggen i denne periode.

Magasinet designet og i trykken

Jeg ejer Hello Alanya magasinet sammen med Cindy Olcan, og 2 gange om året udgiver vi vores magasin i Alanya. Grunden til stilhed på bloggen er, at jeg har haft travl med at lave årets første magasin.

For ca. 1 uge siden gik det i trykken, og som altid var der nogle små rettelser efter magasinet var sendt til trykkeren, så alt passede efter skærelinjer og farvestyring.

Mens jeg har designet, skrevet og ikke mindst solgt reklamer til magasinet, har jeg også haft besøg af min skønne familie, været ude som guide og startet til salsa (det kommer der et indlæg om snart), og derfor har mange af mine dage været fyldt op.

Min plan er altid at blogge helt vildt om magasin forløbet og dele de sjove detaljer, samt give et “kig bag scenen” i produktionen. Men når jeg sidder i produktionen, hvor der skal arbejdes meget fokuseret og seriøst for at opnå et godt resultat, så glemmer jeg alt om bloggen, og dagene flyver afsted.

Efter magasinet gik i trykken, tog jeg nogle dage for mig selv til at nyde freden og gode film på sofaen. Indenfor få dage forventer jeg at magasinet ankommer til Alanya, og derefter skal det deles rundt i Alanya.

Hvis du er læser af bloggen og ønsker at få mit magasin tilsendt, så bestil det her. (porto 100 kr)

Fra nu af er planen der skal liv i bloggen igen!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.