Den tyrkiske hverdag Tyrkiet

Derfor er tyrkiske mænd skønne

karantæne med kæresten, undgå at slå kæresten ihjel, tyrkisk kæreste, hverdagen i Tyrkiet, ironiske gode råd

Måske er overskriften lige bred nok.

Jeg ved og tror ikke alle tyrkiske mænd er skønne. Men nogle af dem er, og en af de skønneste er Safa (min kæreste)

Det der er skønt ved Safa og andre tyrkere er, han/de ikke er vokset op i det samme samfund som jeg er, eller med de samme fordomme som danskere er.

Derfor elsker Safa blandt andet at se “tøse” serier. Er det ikke en hver kvindes drøm, at have en fyr, der frivilligt sætter Sex and the City på?

Også er der IKEA. Da jeg skulle indrette min nye lejlighed i centrum af Alanya, tog vi en tur i Ikea, for at finde nogle møbler med skandinavisk look. Safa synes IKEA er et vidunderlig butik, som har alle mulige fede ting, og til gode priser. Jeg har tilgengæld ALDRIG hørt en dansk mand sige noget som helst godt om IKEA (og jeg elsker IKEA)

Læs også: Man ved man har en tyrkisk kæreste når…

Derudover har tyrkerne stadig deres gentlemans gen.

Et gen som danske mænd mistede, da vi begyndte at snakke om ligestilling i Danmark, og danske mænd besluttede sig for, at ligestilling var lig med at være ucharmerende.

Det er sjældent jeg får lov at gå med en pose i hånden, inden Safa tager den for mig. Hvis jeg skal nogle steder, så køre han mig altid og henter mig igen med et stort smil. – Lige meget hvor mange gange jeg har sagt, jeg sagtens kan tage en taxi. Har han super travlt, så gør han det naturligvis ikke, men jeg elsker, at når han har tid, så investere han sin tid i at være min chauffør!

Derudover er min klare opfattelse af det moderne Tyrkiet, at mange unge tyrkere at klar på at bryde ud af det kønsopdelte samfund, som de er vokset op i.

Safa laver masser af mad til os og hygger sig med det. Safa´s far derimod kunne aldrig drømme om at lave mad. Efter 1 år sammen og et utal af besøg hos hans forældre, har jeg da heller ikke set hans far opholde sig i køkkenet i mere end 2 minutter ad gangen.

Det er også Safa, det fortæller mig, hvornår det er tid til en rengøringsdag. Min plan er at gå tilbage til at have en rengøringsdame et par gange om måneden, men 2020 har været alt andet end normal, så i år har vi været meget hjemme og haft en mindre indkomst, så for nu gør vi selv rent.

Læs også: Undgå fup når du lejer lejlighed i Tyrkiet

Hvad er din erfaring med tyrkiske mænd? Del gerne din oplevelser med mig i kommentarfeltet!
You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  helle
  05/01/2016 at 9:12 pm

  I love it 😂 og er helt enig

 • Reply
  Johan Thyssen
  06/01/2016 at 5:45 pm

  Hej Tea
  Du har ret, overskriften er lige bred nok. Jeg kender flere danske mænd som har de kvaliteter du beskriver. Du har nok, enten ikke mødt så mange, eller mødt de forkerte 😉
  God dag til dig og Taner
  mvh Johan Thyssen

 • Reply
  Tanya
  20/01/2016 at 2:08 am

  Ja den er ALT FOR bred! 🙂
  Men tillykke med din store kærlighed -Jeg er HELT overbevist om at det intet har at gøre med at han er Tyrker 😉
  Nærmest tværtimod! 🙂

  Kender en ret bred vifte af nationaliteter -ret godt 🙂
  Flinke mennesker men de er satme ingen mænd i mine øjne 🙂

  Og det gælder naturligvis ikke alle 🙂

 • Reply
  Venskaber lokalt og internationalt - TeaTougaard.dk
  24/08/2020 at 4:01 pm

  […] Læs også: Man ved man har en tyrkisk kæreste når… […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.