Er dit liv en regnbue?

regnbue, homoseksuel, blog om homoskeseul, ros til homoseksuelle,

Folk der kender mig, ved jeg er meget open minded.

Jeg støtter og roser folk der gør bryder boksen, skaber debatten, og som er med til at skabe en mere åben verden overfor den næste generation.

Tidligere har jeg rost min dansk/tyrkiske kammerat, da han sprang ud som bøsse på radio 24/7. Se blogindlægget med Mehmet her.

Nu vil jeg gerne hylde min ungdomsveninde Marie, som har startet bloggen Mor&Mor, som handler om hendes hverdag med hendes kone Sara og deres Datter.

Ligesom mange sikkert elsker min blog, fordi den giver det der ”hemmelige” kig ind i hverdagen i Tyrkiet, med en tyrkisk familie og en kæreste, som er vokset op med en anden kultur og religion, så elsker jeg bloggen Mor&Mor. Bloggen giver mig mulighed for det ”hemmelige” kig ind i et lesbisk parforhold med børn, og muligheden for at se hvordan deres hverdag er og hvilke udfordringer de kæmper med.

Når det kommer til at leve en hverdag udenfor den danske Villa, Volvo og Vovse- boks, så møder jeg ofte ros og misundelse over jeg har ”haft den mulighed” for at flytte til Alanya. Mange drømmer om et liv i Alanya, men de færreste følger deres drøm. Marie og hendes kone har fulgt deres drøm om at leve sammen på trods, men mon de møder misundelse over deres valg? Hvorfor bliver den ene drøm rost, og den anden fordømt?

Jeg kan også læse på bloggen, at Marie og hendes kone skal kæmpe imod mange fordomme, ligesom jeg til tider skal. Der er dog STOR forskel på hvilke fordomme der kæmpes med. De kæmper med fordomme som, hvem er manden i forholdet, kan man tillade sig at opdrage sit barn i et lesbisk liv og har i også en ”almindelig” hverdag. Jeg kæmper med fordomme som, skal du så til at være muslim, må du godt gå ud for din kæreste og hvordan tør du bo i så farligt et land.

Alanya og de homoseksuelle

Det kommer nok ikke bag på mange at vi ikke ser mange (tyrkiske) lesbiske parhold i Alanya (endnu), men mon ikke fremtiden også er mere af det i Tyrkiet. Det håber jeg i hvert fald.

Til gengæld er Alanya mange fastboende udenlandske homoseksuelle, og her er endda en homo-bar og flere restauranter med regnbueflaget. Det er dog hovedsageligt bøsse par vi ser i Alanya.

HUSK at kigge forbi bloggen Mor&Mor
1 Comment

  1. […] en blog i mit eget navn Teatougaard.dk og i 2016 skrev jeg dette blogindlæg om morogmor bloggen, er dit liv en regnbue? Marie giver mig nemlig et ”hemmeligt” kig ind i hverdagen som […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.