Den tyrkiske hverdag

DR dokumentarer fra Tyrkiet. WEEE!

tobias kageeventyr tyrkiet, tobias i tyrkiet, anne og anders i Tyrkiet, anne og anders tilbage til rødderne, dokumentarer om tyrkiet, dr.dk dokumentar om tyrkiet, tyrkiet dokumentar, kager fra tyrkiet, fjernsyn i Tykiet
Like på:

Ingen tvivl om de danske medier elsker at skrive negativt om Tyrkiet.

Og meget sjældent kommer der nogle gode nyheder igennem.

Det gør jo desværre, at rigtig mange danskere tror om Tyrkiet: Vi bor midt i en krigzone, Tyrkiet er et undertrykt muslimsk land, kvinderne i Tyrkiet er undertrykt og bla bla bla.

Der er altid brokdele af sandheder i artiklerne, ellers kunne de jo ikke skrive dem. Men wow der er også tit meget vrøvl, og sludder i artiklerne. Læser jeg dem ikke på danske nyhedssider, så er det ofte ting jeg ikke finder ud af, fordi de er så minimale ting i Tyrkiet, som jo er 18,5 gange større end Danmark.

Men nu er DR på banen!

Indenfor kort tid har DR nemlig lavet 2 perfekte dokumentarer om Tyrkiet.

1. er Tobias fra kagedysten. Han var i smukke naturskønne Kappadokien, hvor han bor sammen med ægte varmhjertet tyrkere. Tobias er helt åben og glad mens han smager og bager i Tyrkiet.

Se Tobias på kageeventyr her.

 

 

2. er Anne & Anders tilbage til rødderne. Anne & Anders følger op på et tyrkisk ægtepar, som er flyttet tilbage til Tyrkiet, efter 40 år i Danmark som gæstearbejdere. På turen følges de med ægteparrets familie, som fortsat bor i Danmark.

Anne & Anders går dejlig fordomsfrit til Tyrkiet, og beskriver det selv flere gange, som det moderne samfund det er.  De stiller gode spørgsmål om befolkningen og kulturen, som smukt bliver besvaret og, hvor alle kan lærer noget nyt.

Se Anne & Anders tilbage til rødderne: Tyrkiet.

Et personligt tak til DR for at sætte positiv fokus på Tyrkiet!
Vil du gerne se dansk fjernsyn i Tyrkiet? Klik her
Facebook Kommentar

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Astrid
    27/07/2015 at 5:12 pm

    De er rigtig gode de dokumentarer, og hvor har du ret i, at danske medier sjældent skriver noget positivt om Tyrkiet. Så forfriskende at se de her programmer;-)

Leave a Reply

%d bloggers like this: