Alanya Alanya.Dk & Mit magasin

En uventet god anmeldelse

blog om alanya, alanya blog, udenlands blog, rejseblogs

Nogen gange får man en anmeldelse af en person, som man ikke havde regnet med.

Når det er en god anmeldelse, bliver man utrolig glad. Når nogle har sat til ned og brugt tid på at fortælle andre noget pænt om mig, så bliver jeg utrolig glad!

I December holdte jeg et møde med søde Stine Davanger, som er en smuk norsk kvinde, som bor i Alanya med sine 3 børn og norske mand. Hun har en instagram profil med utrolig mange flotte fotos af Alanya, og hun er rigtig sød til at #alanyadk. Derudover skriver hun en norsk blog ved navnet www.opplevalanya.no. 

Vi holdte møde, fordi jeg rigtig godt kunne tænke mig, at Stine skulle blive Alanya.dks magasins nye blogger (og det ville hun heldigvis gerne)

Forleden sad jeg og hygge læste på hendes blog, og på en eller anden måde havde jeg oversat blog opslaget fra den dag vi holdte møde. På indlægget havde Stine skrevet følgende om mig:

Etter trening og noen timer på kontoret hadde jeg et lunchmøte med eieren av Alanya.dk. Tea Tougaard er sjefsredaktør og eier av gratis magasinet “Alanya.Dk”. Hun flyttet til Alanya i april i fjor så vi har bodd her ca. like lenge. Hun er en søt jente med mange jern i ilden. Hun er blant annet utdannet grafiker og jeg er imponert over hva hun har oppnådd siden hun flyttet hit. Hennes magasin utgis 2 ganger i året og nå har hun spurt om jeg ønsker å ha en fast spalte i magasinet og det vil jeg jo gjerne!

Well, after workout I went to the office and in my lunch I went to Shakespeare to have a lunch meeting with the owner of Alanya.dk. Tea Tougaard is the editor in chief and owner of the Free Magazine “Alanya.Dk”. She moved to Alanya last April so we have almost been here just as long. She is so sweet and she is a girl with a lot of talent. I am impressed by her because she has achieved a lot since she moved here. Her own magazine that is published twice a year and now she has asked if I want to write a regular column in her magazine. Of course I would love to to that.

Det gjorde mig utrolig glad, at læse Stines ros til mig arbejde og min person, og at hun stolt delte at hun skulle skrive for magasinet!

Læs Stines Opplev Alanya blog her!

 Foto: Stine Davanger
You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.