Endnu en demonstration – En ny dag i Alanya

Derfor demonsterer de i Alanya, er alanya sikker, hvorfor er der demonstration i alanya, alanya demonstration, demonstration alanya, demonstration tyrkiet, PKK, turister i Alanya, er alanya sikkert rejsemål, demonstration i alanya, er alanya sikkert at rejse til, alanya er sikkert, ferie i alanya, ataturk statuen, fredelig demonstration

I går udviklede tirsdagens demonstration til den voldsomst indtil nu.

Og man kan mene, hvad man vil – Her er min mening.

Tyrkerne føler sig presset og tager sagen i egen hånd.

Det første man skal forstå er at det poliske system på mange måde er anderledes i Tyrkiet end i Danmark.

Jeg har selv været aktiv politisk i Danmark, men det blev ikke til meget mere end en kop kaffe og en samtale over, hvad vi var utilfreds med.

Men i Tyrkiet, der handler man, og man handler tit efter sine følelser. Bliver en stolthed såret, eller man føler regeringen handler forkert, så viser man det offentligt, og tænker på konsekvenserne i morgen.

Læs hvorfor de demonstrer her

Alle blander historierne sammen

Endnu engang laver de danske medier en LORTE artikel, hvor 50% ikke passer.

TV2: De laver overskiften –Efter drab og optøjer: Rejseselskab advarer danske feriegæster.

De glemmer så klart at uddybe at det drab de hentyder til, er på de soldater og politimænd som døde i sydøst Tyrkiet 1000 KM væk. Ingen døde i Alanya i går.

BT er ligeså ringe med deres overskift –Voldsomme demonstrationer i ferieparadis: Flere steder i brand – turister ramt af stenkast.

Det er kun i BT jeg har læst om stenkast og forklaringen kommer nok af, vi kun har hørt, der er kastet en sten under demonstrationerne.

Bt skriver: Pludselig invaderede demonstranter stedet og en af dem kastede en sten, som ramte Christer i hovedet.

Utroligt uheldigt den rammer ham og jeg håber Christer er oka! Men BT, en norsk turist blev ramt af en sten, så kan i da ikke lave en overskrift der siger – turister ramt af stenkast. Turister er flertal, og i har kun 1 historie om 1 sten?

Strike 2: Bt skriver også: To af stederne, der er sat i brand, er klubberne Robin Hood/Latino og Queens Garden, der er populære blandt nordiske turister. 

Øhh ingen af de steder er brandt?!?

Selçuk, som ejer Robin Hood VIP skrev til mig i morges, og understreget at ikke så meget som en tændstik var kastet efter stedet, og at det står helt uskadt her til morgen. Queens Garden er efter mine oplysninger heller ikke brændt, men HPD kontoret som ligger ud til Queens Garden brændte. Tilgengæld brændte Las Vegas klubben, men den korrekthed havde BT overset.

Hvornår EB.dk kommer på banen med noget sludder, må vi jo vente og se.

De fik deres hævn

Ildspåsættelserne var alle planlagt af demonstranterne, og nu tror jeg der falder ro på. De fik deres hævn, også kan de vel slappe lidt af. Men jeg lover ikke noget, for jeg har allerede sagt det her 2 gange før :S

Her til morgen har flere slået billeder op af Alanya centrum. Den er stille, gaderne er tomme og liver fortsætter i Alanya.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.