Escape room Alanya var den perfekte overraskelse
Mandag i sidste uge skrev jeg dette korte indlæg om, at min fødselsdagsgave fra mine 2 bedste veninder i år var en overraskelse, og at det eneste jeg vidste var hvad klok slet jeg blev hentet.

kl 15.00 blev jeg hentet. Jasmin (på 8 år) havde utroligt nok holdt på hemmeligheden om hvad vi skulle lave helt frem til i mandags. Sanne og Karina havde tydeligvis fyldt Jasmin med små løgne om hvad vi skulle lave og de var drilske. Mine veninder ved jeg hader fastefood kæder og alle restauranter i Alanya, som har et tex-mex skilt udenpå. Jasmin var helt sikkert guidet i hvad hun skulle sige, for det første hun sagde var  “nu skal du bestemme om vi skal på burger king eller en restaurant med et Tex-mex restaurant“. Det var heldigvis en joke, i stedet fik vi Künefe også videre til ESCAPE ROOM Alanya.

EN FED OVERRASKELSE!

Escape room er en pisse fed oplevelse, men ikke noget for tøsedrenge (eller 8 årige).

Jeg havde længet snakket med pigerne om at jeg gerne ville prøve Escape Room med dem (eller andre). Cindy (min partner i magasinet) havde prøvet Escape Room i Kargicak, og jeg har flere steder læst om konceptet, som har taget verden med storm. Escape Room er et spil, hvor deltagerne selv er spillet (det uddyber jeg længere nede).

Jasmin havde ifølge hendes mor insisteret på at hun skulle med og at hun ikke ville være bange overhovedet. Hun havde”forberedt” sig ved at se uhyggelige film på Youtube, meeeen måske hun skulle havde forberedt sig bedre.

Jasmin er kun lige kommet ind ad døren i Escape Room Alanya før hun var bange. Det var på trods af deres reception er stor og lys med lækre møbler hygget paller. Lyserøde Barbie taber hun undervejs i spillet, men heldigvis fik hun den igen.

(Se flere billeder af Jasmin nederst i indlægget)

Mig og mine skønne veninder i vores lånte fængsel kostumer.

Oka, lad mig fortælle dig om Escape room!

Escape Room er et spil, hvor deltagerne er spillerne, men modsat et brækspil hvor du roligt kan rykke din brik i spillet, skal du i Escape Room løse opgaver for at komme fra rum til rum og til sidste “undslippet”.

I Escape Room i Alanya centrum er temaet “prison break”. Inden vi kommer ind i spillet bliver baggrundshistorien fortalt til os (på engelsk). En fange ved navnet xxxx, flygtede i xxxx fra fænglset. Under hans flugt efterlod han spor, som vi vil hjælpe os med at flygte ud af fængslet.

Derefter blev vi ført ned i kælderen og enkeltvis låst inde i fængselsceller… SÅ er spillet igang! Kan du undslippe fængslet og komme videre? Kan du løse opgaverne? og kan du undgå at tisse i bukserne af skræk når fængselsvagten dukker op, og alt lyset går ud?

Jeg vil ikke lyve – Det kræver et godt (klogt) team at løse opgaverne, for de er på ingen måder nemme og du skal tænke ud af boksen for at løse opgaverne.

OG NU FLERE BILLEDER AF BANGE JASMIN:

Jasmin helt afslappet efter hendes tidligere billede ved siden af mannequinen (lige indenfor døren)
Jeg siger til Jasmin “kan du ikke se farlig ud” – Dette var hvad hun gav mig.
Her er hun “ked af det” for hun er i fængsel.
Et “mug shot” af “fangen” Jasmin, som er “ked af at komme i fængsel.

(Tirsdag eftermiddag ankom mit 2. magasin til Alanya, og jeg havde flere store møder og udflugter, hvilket har gjort der er gået over en uge gør jeg fik skrevet dette indlæg 😛 )
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.