Alanya

Eurodans 10 års jubilæum

Eurodan jubilæum, Alanya fest,
I år har Eurodan holdt 10 års jubilæum.

I år holder jeg 2 års jubilæum sammen med dem. I år og sidste år har jeg lavet et utal af udflugter som guide for Eurodan, og endda været så heldig at jeg har fået lov til at tilrettelægge nogle af turene. En process der har været skide spændende og meget lærerig.

For at fejre de 10 år havde Eurodan inviteret til gratis fest for deres klubmedlemmer. 180 personer var tilmeldt + samarbejdspartnere og venner. Jeg selv havde hjulpet med forberedelser, og gjorde mit under festen for at aflaste værterne, så de kunne nyde deres aften.

Jeg havde lavet et slideshow med billeder fra turene tilbage til 2012, hvilket var et sjovt kig tilbage på de turer jeg selv har været med på, og hvilke turer de har lavet før i tiden. Jeg havde også sat mit hår rigtig pænt, så gæsterne kunne se jeg kan have andet end morgenhår :p

Det var en skøn aften hvor søde Sanne var der, søde Regitze var der og en helt masse søde kunder var der. Maden var god, og der var masse af den (hvilket var heldigt for så,kunne jeg få kage med hjem ;), Vibeke sang det meste af aftenen, og hun synger skønt. En mavedansere kom, hun havde en flot mave og stemningen var skøn hele aftenen, med næsten ingen fejl.

En lille kærlighedserklæring

Gitte og Anders fylder meget i mit liv, og et jubilæum er et godt sted at sige tak. Jeg er dog sikker på de godt kender min kærlighed til dem, så derfor skulle de have en roast ( en tale hvor det lidt negative kommer frem i en kærlig tone og med et smil på læben ). Jeg havde fået Eurodans øvrige danske piger Regitze og Sanne med på ideen, så historierne blev lidt blandet. Vi fortalte lidt om Gitte og Andersens forhold til tid, deres kærlige evner til at lave  “drama”både før, under og efter en udflugt.

Vil du hører talen må du finde din tidsmaskine frem, og gå tilbage i tiden. :p

Alt i alt var det et yderst vellykket jubilæum. Her er lidt få billeder derfra:

Smukke Gitte og Anders i hvidt.

Eurodan jubilæum, tea tougaard

Hele Euradan teamet, inklusiv mig selv.

Eurodan jubilæum, Alanya fest, grand cru

Dans, dans dans

Eurodan jubilæum, Alanya fest, grand cru

En mand der lige har friet til sin kæreste

Eurodan jubilæum, Alanya fest, grand cru

Mere dans, dans, dans

Faruk 🙂

Læs om festen på Alanya.Dk her.
Gem

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.