Danmark Instagram København Rejseblog - Ferie, Rejser & Oplevelser Rejsetips

Få inspiration: Seværdigheder i København på Instagram

seværdigheder i købenahvn, instagram profiler, købehavn instagram profiler, oplevelser i køenahvn, rejseblog, rejseblogger, danske rejseblogs,

Få inspiration til de bedste seværdigheder i København på Instagram.

De sociale medier er kommet for at blive! Så hvorfor ikke bruge dem til at planlægge din ferie?

Jeg bruger Instagram til at finde museum, oplevelser, seværdigheder, butikker, restauranter og “skjulte skatte” når jeg rejser. Jeg begyndte for alvor at bruge Instagram til at få inspiration, da jeg begyndte at rejse på Cypern (både den græske side og den tyrkiske side). Via Instagram fandt jeg museums og lækre restauranter på Cypern.

Jeg brugte også Instagram til at finde inspiration til seværdigheder i København.

Den inspiration jeg fandt, vil jeg nu gerne dele her på min rejseblog. Jeg blev nemlig rigtig glædelig overrasket over, hvor mange skønne instagram profiler der er om København, og via de instagram profiler jeg fandt SÅ meget inspiration til min ferie.

De bedste seværdigheder i København på Instagram:

Rundetårn:

Tivoli:

Statens museum for kunst:

Botanisk have:

[FORKLÆDT SOM RÅDDEN BØF] Så er popup-udstillingen ”Verden rundt i Botanisk Have” rykket videre til pladsen ved Forum Station, hvor den kan ses frem til d. 17/12. Du kan blandt andet læse om planten, der er forklædt som råddent kød. Mange planter er afhængige af at blive bestøvet af insekter som bier, biller, svirrefluer og sommerfugle. Kampen om bestøverne medfører, at blomsterne udvikler forskellige måder at lokke dem til på. Den søde duft i mange planter er et reklameskilt: “Her er masser af nektar og pollen”. I det kapløb kan det svare sig at satse på en anden niche. Det har ordensstjernen gjort ved både at lugte som og ligne råddent kød. De store, tykke blomsterblade der er mørkerøde og ligner en velhængt bøf kan få fluerne til at tro, at de har fundet det perfekte sted at lægge æg. Så man må sige, at ordensstjernen, eller Stapelia grandiflora, virkelig forstår sig på at lokke spyfluerne til. Læs mere om udstillingen: http://naturibyen.com/guide/verdenrundtibotaniskhave/ Foto: Stine Trier Norden #botaniskhavekbh #naturibyen #stapeliagrandiflora

Et opslag delt af Botanisk Have (@botaniskhavekbh) den

Glyptoteket:

Arbejder museet:

Christiansborg slot:

Thorvaldsens Museum:

Nikolaj kunsthal:

Design Museum Danmark:

Kunsthal Charlottenborg:

Dansk jødisk museum:

Andre skønne Instagram profiler om København

Ovenstående liste er seværdigheder i København, som har lavet skønne instagram profiler. Udover de Instagram profiler, fandt jeg også disse skønne Instagram profiler om København.

 

Royal Copenhagen:

Copenhagen Food

 

Københavns Kommune

 

Husk også at følge min Instagram Teatougaard.dk

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Camilla
  22/03/2018 at 1:41 pm

  Dejligt med lidt inspiration! Jeg rejser til Danmark på lørdag, og jeg har i den forbindelse et par timer i København. Der kan jeg jo meget passende på besøgt et par steder i indlægget her (:

  • Reply
   Tea Tougaard
   01/04/2018 at 1:15 pm

   Håber du får en skøn tur til København Camilla 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.