Den tyrkiske hverdag

En fantastisk fødselsdag i Alanya

blog, fødselsdag tyrkiet

I går blev jeg endnu et år ældre.

Det sidste år er dog gået for stærkt, så jeg havde ikke nået selv at planlægge det store. Det sørgede mine veninder heldigvis for! <3

Morgenen startede med en lækker økologisk morgenmad ved fantastiske Organic House i Cikcilli sammen med Sanne (danskityrkiet), Tigdem og Organic Houses ejer Yusa.

Derefter gik vi over i Alanyum, hvor mig og Tigdem tog en tur i 7D biografen, til stor underholdning for Sanne, som kunne se os udefra.

13900937_10154374671302445_1260727878_n

Efter biografen blev jeg overrasket af Karina og Jasmin, som Sanne havde arrangeret skulle komme og overraske mig med flag og fødselsdagssang. Der var mit hjerte ved at springe af glæde. Tænk at jeg har så skønne veninder!

Derefter tog vi over og spiste “fødselsdags-künefe” og der sad vi længe og hygge snakkede.

13898479_10155150053797699_1062218334_o

Om aftenen havde Taner arrangeret at vi skulle på Tampa og spise en romantisk middag. Tampa var valgt fordi vi ikke havde været der før, vi havde hørt godt om det, og vi vidste det havde en fantastisk udsigt ud over Alanya borgen.

IMG_7293

Middagen var absolut fantastisk og utrolig uhyggelig.

himilaya-salt-lampe

I gave af Taner fik jeg en smuk himalaya salt lampe, som jeg er dybt forelsket i (og nej jeg har ikke slikket på den endnu, for at se om den smager af salt). Lampen er så flot også er den blandt andet med til at rense luft i rummet, samt hjælpe til reducere astma og allergi symptomer.

Alt i alt en helt utrolig skøn fødselsdag
You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.