Den tyrkiske hverdag

Flybilletten hjem til jul

Traditionen tro rejser jeg til Danmark for at holde jul med min familie.

Men for at komme til Danmark, skal jeg booke en flybillet – og JEG HADER AT BESTILLE FLYBILLETTER.

Alt omkring flybilletter gør mig total nervøs, og jeg har nu trukket det 14 dage at bestille billetten hjem. Her til morgen trak jeg “plasteret af” og åbnede THY.com og Momondo for at finde den bedste og billigste billet.

UNDERLIGT nok er BEDST og BILLIGST aldrig den samme billet. Billetten der er SUPER billig også tager turen 23 timer over 3 forskellige lande. Billetten der er den BEDSTE billet er den hurtigste rejse MEN koster derimod 5000-10.000 kr!

Jeg er ikke en impulskøber, så derfor kan jeg godt lide at sikre mig, jeg har den bedste pris på det hurtigste fly. Der går (stadig) ingen direkte fly til Danmark fra Tyrkiet om vinteren, så en mellemlanding i Istanbul er uundgåelig. Min samlet flytid bliver i år på 7 timer, hvilket er 1 time kortere end sidste år!

Mange tænker sikkert det er død nemt at bestille en flybillet, men ikke når man hader det! Når jeg endelig finder den rigtige flybillet, skal jeg skifte simkort i min telefon, fordi “smarte” NETS sender en sms til mit danske telefon med en kode, jeg skal skrive ind før jeg kan bekræfte mit køb. Smsén kommer som regel for sent, så systemet nulstilles, og min billet stiger i pris 🙁

MEN I ÅR FIK JEG ALT OVERSTÅET PÅ MIN 30 MINUTTER! – PERSONLIG REKORD!

Ingen Taner til jul

De første 2 år i mit forhold med Taner var han med i Danmark til jul. Sidste år var han ikke med hjemme til jul, da vores plan var at holde lidt sommerferie i Danmark i stedet. Desværre blev kalenderne for fyldte til det kunne lade sig gøre i sommers, så vi aflyste (vi har dog alligevel haft et dejligt år med gode oplevelser i Tyrkiet).

I år tager han heller ikke med til Danmark. I løbet af 2018 skal Taner (I DET LORTE DUMME) tyrkiske militær. Inden han tager afsted planlægger vi at holde ferie sammen, så vi kan få kvalitets tid sammen inden han indkaldes (og knuser mit hjerte i en million stykker) ;(. Jeg håber han tager med til Danmark til i 2018!
You Might Also Like