Danmark

Formland og foredrag

Formland, formland blog, formland 2018formland designer messe, blog om formland, formland 2018,

De næste 2 dage bliver super spændende for mig!

I morgen skal jeg deltage i Formland messen som blogger. Fredag skal jeg holde foredrag i Silkeborg.

Formland (Torsdag)

I morgen skal jeg til Formland messen i Herning.

Jeg har deltaget på messen mange gange. Da jeg studere design i Herning var messen en del af pensum, og en af de bedste dage på skoleåret.

For 2 år siden deltog jeg også på Formlands messen, sammen med et firma jeg dengang hjalp.

I ÅR SKAL JEG deltage som blogger. Selvom jeg ikke blogger om livsstil og design, har jeg alligevel fået en blogger billet af Formlands presseafdeling.

Jeg skal til Formland med min gamle design chef Lene Egly, som i nyere tid har startet firmaet Tec Out. Jeg har også hjulpet Lenes nye firma med marketing og SEO. Den opgave skrev jeg om i dette blogindlæg.

Jeg glæder mig super meget til at bruge dagen sammen med Lene. Hun har netop rundt de 70 år, og hun er SÅ inspirerende en personlighed! Hun er typen der ubevidst underviser mens man er sammen med hende, og hun har så meget viden fra hendes 50 år i designbranchen. En viden jeg suger til mig af!

Bloggeren der inspirere mig

Selvom jeg kunne bruge hele dagen med Lene, så har jeg dobbelt booket mig på Formland. Planen er nemlig jeg skal mødes til en kop te med DIY bloggeren Sabina. Sabina har min allerstørste respekt grundet det hun har skabt, og jeg er utrolig glad for hun er frisk på at mødes med mig, mens vi er på Formland.

Jeg ser frem til at dele billeder fra Formland på bloggen, men det bliver nok først i weekenden, for fredag skal jeg nemlig holde foredrag.
Formland 2018, formland Herning, herning formland, desinger messe, blog om formland

Foredrag på produktionshøjskolen (Fredag)

På fredag skal jeg holde mit andet foredrag. Mit første foredrag holdte jeg i Alanya, i 2016, for en dansk skoleklasse.

Jeg skal holde foredrag om MIG SELV – OM MIN HISTORIE. Produktionshøjskolen synes jeg er spændende, da jeg har 2 designuddannelser, er rejst ud i verden og i en ung alder har startet et magasin fra bunden. De mener min historie kan inspirerer deres elever.

Produktionshøjskolen er en skole for unge, der ikke lige har fundet deres plads i livet endnu. Skolen har forskellige linjer, og mit foredrag skal være for to af linjerne; Design og medie.

Til foredraget er jeg ved at forberede et powerpoint show – et program jeg ikke er super god til. Men forhåbentlig bliver det pænt nok alligevel.

Jeg er naturligvis nervøs for at tale for de her mange unge mennesker – hvem siger de gider høre på mig? Dog lægger det naturligt til mig, at udfordre mig selv, og det værste der kan ske, er de alle sammen falder i søvn af kedsomhed.

Ligesom med Formland, planlægger jeg at skrive på bloggen om min oplevelse med at holde foredrag. Forvent dog det først bliver i weekenden eller starten af næste uge 😉
You Might Also Like