Alanya Den tyrkiske hverdag Rejseblog - Ferie, Rejser & Oplevelser Tyrkiet

Gedevet village med Safa´s tyrkiske familie

Gedevet, Gedevet landsby, Alanya landsbyer, Tyrkiske landsbyer, Two Cultures, Vidoer om Alanya, Alanya Videoer, Tyrkiske landsbyer

At have et frirum er guld værd.

Gedevet landsbyen er mit frirum. Og heldigt for mig, så har Safa´s familie er hus der.

Safa´s familie bruger næsten 6 måneder af året i Gedevet landsbyen og derfor køre vi hyppigt derop for at være sammen med dem.

Resten af året er de i deres lejlighed i Alanya centrum.

Alanya er en skøn by at bo i, men det autentiske Tyrkiet er næsten uddød i centrum. Heldigvis lever det autentiske Tyrkiet i bedste velgående i de mange tyrkiske landsbyer.

Når vi er i Gedevet kommer computeren sjældent op ad tasken. Telefonen bliver efterladt et eller andet sted (og når jeg skal bruge den, bruger jeg 20 minutter på at lede efter den).

Vi har fokus på at gå rundt i haven, lave mad og snakke med Safa´s familie. Safa´s mor Fatma har vundet flere tyrkiske madkonkurrencer, så hendes mad er utvivlsomt virkelig virkelig velsmagende.

svigermor, tyrkisk svigermor, tyrkisk familie, tyrkisk kæreste,
Mig og min svigermor til en tyrkisk forlovelse

Mig og min tyrkiske svigerfamilie

Jeg er ofte i køkkenet med Safa´s mor og vi griner ligeså meget, som vi laver mad. Hun er en vidunderlig kvinde og jeg sætter stor pris på at have fået hende ind i mit liv.

Safa´s far er mere old-school. Biker solbriller og et stift smil. Men han har hjertet på det rette sted. Jeg føler altid, at jeg kvejler mig foran ham, men Safa fortæller mig ofte, hvor pænt han taler om mig, når jeg ikke er til stede. Det gør mig glad (og lidt forlegen)

Selvom han ikke viser mig, at jeg er “oka”, så siger Safa til mig, at hans “oka stempel” er det faktum, at jeg er velkommen (han siger, jeg ikke ville være i tvivl, hvis jeg ikke var velkommen). Simpelt, præcis som jeg husker det fra min egen morfar.

Læs også >> 10 Tyrkiske nationalparker, som du bør se

Sommer i Gedevet landsbyen

Vi bruge en del af sommeren i landsbyen. 2020 var ikke rigtig året, hvor Alanya var særlig sjovt at være i.

Og selvom det ser ud som om vores nye Youtube kanal Two cultures lige er startet, så har vi faktisk arbejdet på det i næsten 9 måneder.

December var måneden, hvor vi gik i luften men vi har filmet videoer fra hele året, som vi offentliggøre.

Jeg vil sætte KÆMPE stor pris på DIN støtte på vores Youtube kanal Two Cultures og/eller vores facebook side Two Cultures.

PIN IT!

Gedevet, Gedevet landsby, Alanya landsbyer, Tyrkiske landsbyer, Two Cultures, Vidoer om Alanya, Alanya Videoer, Tyrkiske landsbyer

NDHOLD I ARTIKLEN: GEDEVET, GEDEVET LANDSBY, OPLEVELSER I ALANYA, BYER I TYRKIET, LANDSBYER I TYRKIET, SEVÆRDIGHEDER I ALANYA, ROADTRIP I ALANYA, REJSEGUIDE TIL TYRKIET, REJSEBLOG,VLOG OM TYRKIET, BLOG OM AT REJSE, TRAVELBLOG, DANISH TRAVELBLOGGER, TRAVEL BLOGGER.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.