Den tyrkiske hverdag

Har du mødt min Alanya tandlæge Duygu?

alanya blog, alanya blog, dansk i tyrkiet, tandlæge i alanya,

For omkring 4 mdr siden mødte jeg Duygu i forbindelse med Alanya.Dk magasinet.

Vi har haft en fed kemi, siden vi mødes første gang, og derfor er vi i dag ligeså meget veninder som forretningspartnere.

Igennem mange år har jeg godt vidst, at jeg en dag skulle have taget mine visdomstænder ud i undermunden, da de vokser ned i min kæbe. Men jeg har aldrig haft smerter, og derfor her jeg udsat “projektet” med at få revet tanden nu.

Men længe leve spontanitet, for i går fik jeg den revet ud!

Det var bevidst, jeg ikke havde planlagt det mere end jeg havde, for så havde jeg formentlig aflyst igen 😛

Jeg var rystende nervøs, for en af mine veninder havde en forfærdelig oplevelse da hun skulle havde revet sine visdomstænder ud.

Heldigvis fik jeg en maaaaaasse smertestillende, så jeg var helt lam i ansigtet, og derfor kunne jeg intet mærke. Efterfølgende fik jeg en recept på noget mere dejlig smertestillende, som virker RIGTIG godt, så jeg har heller ingen smerter i dag, og jeg sov super godt i nat (måske lidt dopet).

Jeg fik min tand med hjem (selvom jeg endelig ikke ved hvad jeg vil med den). Da det stoppede med at bløde fik jeg mulighed for at se hullet. Af en eller anden grund havde jeg troet at hullet ville være meget lille, også selvom jeg har tanden og selv kan se, hvor stor den er.

Mangler du en tandlæge i Alanya, så kan jeg varmt anbefale Duygu. Hun taler utrolig godt engelsk, hun er meget professionel og rigtig god til at forklare, hvad hun gør, så man er forberedt.

Duygu´s klinik ligger ind i Alanya Medical Help i Oba, hendes klinik hedder Alanya Dental Help.

Facebook: Alanya Dental Help

Telefon nummer: +90 506 994 8144 eller +90 242 514 14 24

Mail: dt_duygugurleyen@hotmail.com

Hjemmeside: Alanyadentalhelp.com

Adresse: Fatih Caddesi, Toprak Apt. no 42/1 Obagöl, Alanya – Overfor Mitos hotel i Oba centrum. Se kort her!
Gem

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.