Har min kylling en artiskok i brystet?

grøn materiale i kyllingebryst, byld i kyllingekød, byld i kyllingekød, betændelse i kyllingekød, artiskok i kyllingebrystet, dårligt kyllingekød, fremmede materiale i kyllingekøde
Jeg er uden tvivl et anderledes morgen menneske. Jeg spiser ikke morgenmads-agtig-mad, jeg spiser bare mad. Jeg er selvstændig og bestemmer selv over mit liv, og det betyder blandt andet jeg godt kan lave lasagne eller suppe kl 10. om morgen.

I går morges ville jeg lave min kokosmælk suppe (som jeg er skide god til at lave). Jeg havde købt 1 stort kyllingebryst hos slagteren dagen inden, og som altid så det stort og saftigt ud med den helt rigtig farve. 1 kg for 20 tl!

Men inden i brystet gemte der sig en “overraskelse”. Et artiskok lignende materiale sad i brystet op mod hvor knoglen er. Det grønne i kyllingebrystet var af fast materiale, grøn i farven, lugtede ikke og sad fast på kødet. Min første tanke var at ringe til min mor, som ikke tog telefonen. Anden tanke var at ligge det på FB. På FB er jeg medlem af en gruppe der hedder Husråd gamle og nye, og i den gruppe er folk rigtig søde og gode til at hjælp hinanden.

Jeg smed billeder op i gruppen for at finde ud af hvad det var. Mens jeg ventede på svar, tog beslutningen om at smide kyllingebrystet ud, for jeg havde mistet appetitten og hvis det nu var noget “farligt” så ville det ødelægge hele suppen, som godt kan laves uden kylling.

På 45 minutter svarede et stort antal kvinder på “det grønne materiale i mit kyllingebryst”. Nogle mente det var ufarligt, nogle lavede jokes, og flere var skide søde og besvare spørgsmålet. En ung slagter kvinde ved navnet Mette sagde til mig at det var en byld i kyllingebrystet, og at jeg skulle smide det ud og gøre grundig rent. Hun var slagter, så jeg tror 100% på hun ved, hvad hun snakker om. Jeg kogte en keddel vand og smed den over bordet og de redskaber jeg havde brugt for at være sikre på alle bakterier døde.

Hvorfor skriver jeg så ligegyldigt et blog indlæg?

Der er helt sikker nogle der sidder og tænker “hvorfor skriver hun så ligegyldigt et indlæg om et kyllingebrystet med betændelse i?”.

Svaret til det er: For google! Jeg google selv et utal af kombinationer for at finde svar på mit spørgsmål, men fandt intet andet opskrifter med “kyllingebryst med grøn fyld”, som alle så ud til at være lækre retter, men slet ikke det jeg skulle bruge.

Ved at skrive dette indlæg, er der måske en anden gang en uheldig kvinde eller mand som kan google sig frem til, Hvad det grønne materiale i kylliggebrystet er / hvordan ser betændelse i kylling ud / artiskok i kyllingebryst / grøn i kylling.
grøn materiale i kyllingebryst, byld i kyllingekød, byld i kyllingekød, betændelse i kyllingekød, artiskok i kyllingebrystet, dårligt kyllingekød, fremmede materiale i kyllingekøde
Sådan så bylde i kyllinge brystet ud.

Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.