Jul Rejseblog - Ferie, Rejser & Oplevelser

Hjem til jul!

Natten til lørdag rejser vi “hjem” til jul.

Hvad hjem er bliver er hurtigt dobbelt. Når man er i Tyrkiet er hjem Danmark, når man er i Danmark er Tyrkiet hjem.

Mit hverdagslivs hjem er Tyrkiet, men mit hjertes hjem er Danmark. I Danmark er jeg født, opvokset, og har rødder tilbage i mange generationer (Hvis nogle er i tvivl, så har jeg ca. 0% rødder i Tyrkiet, jeg er “bare flyttet herned”)

Taner fik jo igen i år visum på ingen tid så den del har længe været klar.

Snart går turen til lufthavnen. Jeg er mest nervøs for turen dertil, for der synes jeg så meget kan gå galt.

F.eks hvis vi falder i søvn og ikke vågner til tiden (Vi skal flyve kl 06.45 fra Antalya), eller hvis vi DØR på vejen til lufthavnen (Så kommer vi ikke hjem til jul alligevel). Jeg ved ikke, hvorfor, men den del af rejsen kan jeg ikke lide.

For Taner er det lige modsat. Han er mest anspændt omkring flyveturen. Der er jeg total rolig. Når man først er i lufthavnen er alt rutine til man rammer Danmark og bliver man væk kalder de efter i højtaleren.

Om jeg vil kunne kende genkende mig eget navn kan jeg dog blive i tvivl om, da tyrkerne konsekvent kalder mig Tiie Tohgard

Er vi klar til jul?

At jeg lever på nettet er vist ikke længere nogen hemmelighed. Derfor er jeg også total julegave klar i år!

Med nogle hurtige opkald rundt til familien har jeg fundet ud af, hvad alle ønsker sig.

Derefter har jeg fundet gaverne på JulegaverTilAlle og Alletidersgave, fået dem pakket ind af webshopperne, også sendt til mine forældres hjem! Så mangler de bare til og fra kort, når jeg kommer hjem og det stresser mig sjovt nok ikke?.

Note: De fleste webshops sender gaver ud helt frem til D.21 december og garanterer stadig du har dem før jul.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tanne
    17/12/2015 at 5:43 pm

    Lad lige være med at dø i den her tid, det er sgu så dumt 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.