Danmark Rejseblog - Ferie, Rejser & Oplevelser

Hvad skal vi lave i Danmark?

ferie i alanya, alanya blog, sider om alanya, fakta om alanya

Jeg er et jysk barn, som har brugt alle sine sommerferier på danske campingpladser

Jeg vil skyde på, at  jeg har set 80% af ALLE danske turistattraktioner, og 40% af dem har jeg set 2 gange.

Nu hvor Taner skal med på ferie til Danmark, synes jeg at Taner skal se en masse turist ting i Danmark, men det er så småt ved at gå op for mig, at det slet ikke har hans interesse. Han vil se Danmark.

Indtil nu er har en tur Fakta været en oplevelse. Turen ind i Fakta har været kombineret med en pop quiz med ”Hvad er det”. Følelsen af ikke at kunne genkende dagligvarerne, husker jeg selv fra jeg flyttede til Tyrkiet, og min parlør indkøbsliste på tyrkisk har hjulpet mig mange gang.

Men betyder det vi så bare skal kører frem og tilbage til Fakta hele tiden? Nej vel?

Jeg har også opdaget at se byer er populært. Jeg tror, det er fordi så kan man i fremtiden sige ”I Danmark har jeg besøgt Randers, Silkeborg og Odense” eller ”Åhh du er fra Århus, jeg har været i den gamle by i Århus”

På mange punkter er det super fint, at han ikke vil se Mosgaard museum og Nordsø for det koster KASSEN at se turist ting i Danmark (Wow Danmark er blevet super dyr at være turist i)

Lige nu tæller vi jo ned til jul, og det er oplevelse nok i sig selv (og stress nok i sig selv), men efter jul så må vi ud og finde noget Danmark og kigge på 😉 Jeg planlægger i hemmelighed en tur i den gamle by.
TAGS: GODE REJSERÅD, TYRKER I DANMARK, FIND REJSEN TIL TYRKIET, FIND FLYBILLETTER TIL TYRKIET. MINE REJSERÅD, REJSER I DANMARK REJSEBLOG, REJSEBLOGGER, MINE BEDSTE REJSERÅD, FIND REJSEN, BLOG OM TYRKIET, BLOG OM AT REJSE, BLOG OM ALANYA, ALANYA BLOGGEN, TYRKIET BLOGGEN.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.