Den tyrkiske hverdag

Hvordan skal vi fejre nytår i år?

Nytår i Alanya, nytår i karantæne, nytår i Tyrkiet, Jul i Tyrkiet, Jul, nytårs planer

Jeg behøver vist ikke nævne, at nytåret i år blive anderledes.

Men nu er det store spørgsmål, hvordan man laver en hyggelig nytårsaften?

Det bliver 100% en nytårsaften med kun mig og Safa, men det betyder ikke, at vi ikke skal hygge os.

Denne artikel er sponsoreret af Hunkemöller. Mangler du gode idéer til gaver til veninden, din mor eller søster, så se f.eks behagelige nattøj eller smarte træningsbukser på deres danske webshop (reklamelinks).

Vores jul var super hyggelige i år, vi er lige nu ved at redigere videoen om vores danske jul i Tyrkiet, så den får I snart at se på enten vores youtube kanal eller facebook side.

Men nu skal vi finde ud af, hvordan nytåret skal fejres i år, og selvom der kun er 2 dage til, så har vi faktisk ikke besluttet, hvilken af vores 2 planer, som bliver den, vi gør.

Plan 1: Træhytte og en Playstation

Vi har været MEGET hjemme de sidste mange måneder, så lige nu er vi ved at undersøge, om vi kan leje en træhytte i landsbyen Gökbel.

Gökbel er en del af Alanya kommune, men en landsby oppe i bjergene, hvor der lige nu er sne.

Det er følelsen af vinter, samt et chance for at se nogle andre vægge, som fik os til at undersøge en træhytte.

For at gøre det hele lidt sjovere, vil vi leje en Playstation. Det er normalt ikke noget man kan, men fordi alle Playstation caféerne er lukket, så er det nu muligt at leje en Playstation for omkring 50 tl. pr. dag.

Hvis vi ender med at tage op i træhytten, så skal der pakkes masser af lækker mad og mit smarteste sæt nattøj (så jeg kan holde nytår med stil) (reklamelink)

Læs også >> 5 positive ting, der skete i 2020

Plan 2: En masse Baileys og en stor steak

Hvis vi ikke skal op og sidde alene i en træhytte, så skal vi (måske åbenlyst) være hjemme.

Og hvis det bliver tilfældet, så planlægger jeg at lave verdens bedste steak til mig og Safa med en masse sovs og kartofler.

Også skal jeg hygge mig med en masse Baileys, mens jeg siger farvel til verdens mærkeligste år og halløj til et år, hvor tingene forhåbentlig bliver bedre (seriøst kan det blive værre?)

Hvordan skal du holde nytår?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.