Alanya Den tyrkiske hverdag Jul

Julepyntet hjem i Alanya

Endelig fik jeg taget mig sammen! I år har jeg fået julepyntet mit hjem i Alanya!

Jeg er i julestemning i år og siden jeg flyttede herned har det været min plan at julepynte, men jeg har aldrig fået det gjort. Sidste år tog jeg mit danske julepynt med fra Danmark til Alanya – OG i år fik jeg julepyntet.

Det følelses underligt at julepynte i 20 graders varme, men det gav lidt stemning. Jeg har igennem årene har jeg køb George Jensen og Royal Copenhagen julepynt i Danmark. Begge mærker er guf for en design elsker, som jeg jo 1000% er.

I går aftes fik jeg julepyntet mens Taner var så sød at lave lidt aftensmad. Han tog pænt imod oppyntningen, og efter jeg fik forklaret han hvad en mistelten var, blev en meget populær at stå under 😛Huset nye stå sted 😉

(Jeg har desværre ikke en ægte mistelten, men jeg har en i jern og guld fra George Jensen) 

Det svære kalenderlys

Det er selv sagt at man ikke bare kan gå ned i det lokale supermarked og købe et kalenderlys i Tyrkiet.

Sidste år fik jeg et kalenderlys af min søde Alanya-mor Gitte. Sammen med det fik jeg en trip trap nisse lysestage, og udgjorde det eneste julepynt, der var fremme sidste år.

I år har jeg ikke kunne få fat i en kalenderlys som passede til min triptrip, så i den er der nu placeret et grøn bloklys. Jeg har derimod fået fat i et tyndt lys, som passer i min gorilla lysestage fra Scandinavian interior. Det er ikke særligt klassisk, men det er da lidt sjovt?

Min robot sparegris, min gorilla og kalenderlyset.

Her er billeder af resten af mit julepyntet hjem i Alanya

Lidt julelys på min fotohylde.

Et gammelt til-og-fra skilt er nu også en del af julepynten.

Hylderne i køkkenet har også fået lidt julepynt.

Trip trap lysestagen har i år et bloklys i sig og ikke et kalenderlys.

Min foto væg har jeg skiftet et af billederne med et hæklet banner fra min farmor.
You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.