Den tyrkiske hverdag Kappadokien / Cappadocia

Kappadokien, snotnæse og lorte internet

Efter 3 uger med pendling mellem Alanya og Cypern og 24 timers ferie med Taner på det lækre Xafira resort i Konakli, blev det tid til Kappadokien.

Kl. 05.10 mandag morgen blev jeg hentet og bussen var fuldt af søde danskere som var klar til en tur op i det unikke og uerstattelige landskab, som kun kan opleves i Kappadokien. Mens jeg er her, passer Sanne på Cypern og Taner på sig selv.

Kappadokien er altid en 3 dages tur, og over de sidste 2 år er mig og området blevet rigtig gode venner. Hver gang jeg er her, får jeg lidt mere historisk viden eller en sjov historie, som jeg skriver ind i guidenotaterne og HELDIGVIS (og meget taknemmelig for det) har der hver gang vi er kommet hjem fra turen været en sød besked fra en tilfreds dansk deltager, som roser turen (og mig 😉 ) på Facebook. Det er PISSE fedt når folk tager sig tid til at rose en tur, og det bliver blod på tanden hver gang man tager af sted, fordi jeg ved jeg kan gentage den succes.

Billede fra dagens tur, hvor en familie solgte abrikoser fra deres traktors lad.

Undtagelsen denne gang, modsat de andre gange jeg har været af sted, er min flotte nye snotnæse. Den er super flot rød og skal pudses hver 5 minut. Den suppleres af højlydte nys ca. hver 15 minut. Gæsterne tager mit nye ”accessorie” meget pænt, selvom jeg godt ved det er pisse charmerende.

Mens jeg fiser rundt på kryds og tværs af Tyrkiet, er det nye magasin (som skal udkomme i august) ved at forme sig på min computer. Min store fantastiske lyserøde fantasi var at lave på det om aftenen når turene i Kappadokien var slut og jeg havde ro på hotel værelset. Men ikke nok med min hjerne agere snotlager, så er internettet denne gang også så dårligt på hotellet, at det tog mig 45 minutter at uploade et foto til Facebook i går. Super øv og jeg er nu tvunget til at lave ”ikke noget”.

Dog er hverken Kappadokien eller Alanya særlig fede steder at have snotnæse og lorte internet. Tirsdag går turen endnu engang mod Cypern og om magasinet når at blive færdigt må tiden vise, jeg forbliver positiv, mens min snotnæse gør nar af mig.
You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.