Den tyrkiske hverdag

Laser hårfjerning i Alanya – AVVVVV!

hårfjerning i alanya, alanya hårfjerning, laser hårdfjerning tyrkiet, billig laser hårfjerning, permanent hårfjerning, permanent hårfjerning med laser, kosmetolog alanya, blog alanya, alanya bloggen, dansk i Tyrkiet, tyrkisk hverdag, historier fra Tyrkiet

Jeg tror langt fra, jeg er den eneste kvinde, som drømmer om at vågne op en dag og ikke længere skulle bekymre sig om at barberer ben, armhuler osv.

Jeg var lige fyldt 19 år, da jeg første gang googlede permanent hårfjerning.


Dengang boede jeg i Århus, og de klinikker jeg fandt som tilbød laser hårfjerning tog 800 kr. for en session laser under armene.

Et beløb jeg slet ikke havde budget til som studerende!

Da jeg flyttede til Alanya, fandt jeg ud af, at jeg kunne få permanent hårfjerning med laser for 1/10 af hvad det koster i Danmark. Jeg fik taget mine armhuler hos Bella Donna, men stress og dårlig planlægning gjorde jeg aldrig fik afsluttet det, så jeg til dato stadig har 30 små hår i hver armhule.

hårfjerning i alanya, alanya hårfjerning, laser hårdfjerning tyrkiet, billig laser hårfjerning, permanent hårfjerning, permanent hårfjerning med laser, kosmetolog alanya, blog alanya, alanya bloggen, dansk i Tyrkiet, tyrkisk hverdag, historier fra Tyrkiet

Et kærligt spark fra Bilge

Min skønne veninde Bilge driver kosmetologen Pure – Skincare & Esthetics. Hun tilbyder ikke selv laser men hun havde fortalt mig om en klinik hvor både hende og flere af mine andre veninder fik laser. Til sidst fik jeg taget mig sammen og med Bilges hjælp fik jeg booket en tid til armhuler, bikini og de 10 hår på min storetæer, jeg ikke vil stå ved jeg har 😅

Note: Jeg ville også gerne have haft mine ben ordnet. Men jeg har epileret dem i mange år, og derfor har jeg næsten ingen hår tilbage. Klinikken mente derfor ikke, at maskinen kunne se mine hår og derfor får jeg det ikke der.

Så kom jeg i gang!

For ca. 2 uger siden fik jeg min første omgang laser og i dag var jeg til kontrol, hvor jeg også fik et par laser skud.
Det gør bestemt ondt 😰, særligt på “my lady parts“. Men tanken om at jeg i fremtiden ikke længere skal investere tid i at barbere mig, trøster mig i de 3 minutter det gør ondt. Bagefter gør det ondt i 5 minutter, også mærker jeg ikke mere til det.

Det virker fantastisk godt

Mine laser behandlinger fra Bella Donna gjorde mig efter 5 sessioner 80% hårfri under armene og det er min egen skyld, at det ikke blev gjort færdigt der.

Den nye klinik, som Bilge har hjulpet mig med at finde hedder “Dermatolog Dr. Funda Yildirim”. Den ligger ved den lille busstation i Alanya centrum. Jeg har betalt 900 tl for 6 sessioner og 2 kontrol besøg. Når de 6 x 2 er færdig forventer jeg at være helt hårfri. Allerede efter 1. session er ca 40-50% af min behåring allerede væk, og det er jeg meget glad for, så jeg tror bestemt på 6 sessioner er nok.

Det er helt tydeligt det virker, for ca. 7 dage efter behandlingen kan jeg med mine neglene let hive hårene ud, helt smertefrit.

Selvom jeg kun har været på klinikken 2 gange, vil jeg alligevel gerne give dem min varmeste anbefaling. Hvis du gerne vil have hjælp til at booke en tid, så kontakt Pure – Skincare & Esthetics.

hårfjerning i alanya, alanya hårfjerning, laser hårdfjerning tyrkiet, billig laser hårfjerning, permanent hårfjerning, permanent hårfjerning med laser, kosmetolog alanya, blog alanya, alanya bloggen, dansk i Tyrkiet, tyrkisk hverdag, historier fra Tyrkiet

Derfor skriver jeg indlæg om hverdagen i Tyrkiet

Jeg har valgt at skrive dette blogindlæg, fordi jeg ved mange søger på skønhedsbehandlinger, som laser hårfjerning i Alanya, men kan man ikke google på tyrkisk, vil der sjældent komme nogle resultater i søgningen.

Jeg håber nu de finder mit indlæg og svar på deres spørgsmål ovenfor, eller er i velkommen til at skrive til mig.

Har du fået foretaget nogle skønhedsbehandlinger i Tyrkiet? Eller planlægger du at få det. Del dine tanker med mig i kommentarfeltet!

 
INDHOLD I ARTIKLEN: SKØNHEDSBEHANDLINGER I ALANYA, DANSK KOSMETOLOG ALANYA, LASER HÅRFJERNING, LASER HÅRFJERNING I ALANYA, LASER HÅRFJERNING I TYRKIET, SKØNHEDSBEHANDLINGER I ALANYA, PERMANENT HÅRFJERNING I ALANYA, HARFJERNING MED LASER I ALANYA, BLOG ALANYA, ALANYA BLOG

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jane
    01/12/2018 at 10:48 pm

    Jeg tror det er meget individuelt, om det gør ondt eller ej. Jeg er næsten færdig på samme klinik, og synes overhovedet ikke, at det gør ondt. Ben, armhuler og det private sted.. På en skala fra 1–10 maks 2! Og mht. Danmark, så kan du knap nok få en session på FX en overlæbe til 800 kr. Så det kan bestemt betale sig hernede.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.