Den tyrkiske hverdag

Mens jeg venter på magasinet (som først kommer onsdag)

hverdagen i alanya, alanya regnvejr
Like på:
Mor og far er rejst, Taner er på arbejde, Magasinet er i tryk og det regner udenfor – Hvad skal jeg så lave?

Det er mit 4. magasin jeg har i trykken nu, og hver gang har jeg den samme tomme følelse. I dagene op til det bliver sendt til tryk er der så mange små og store ting, der skal falde præcist på plads, for at det kan lykkes at sende magasinet afsted til tiden.

Også næste morgen, så er der bare stille. Der er ikke flere opgaver, flere reklamer der skal sælges, flere ting der skal gennemlæses eller billeder der skal redigeres – der er bare stille.

I år sendte jeg magasinet til tryk 24 timer før mor og far landene i lufthavnen, og derfor opstod stilheden ikke. Den opstod derimod i dag, på en regnvejrs dag. Det er ligesom vejret prøver at sige “Tea blev nu indenfor og se en film“.

Sammen med stilheden, har jeg også fået et ret tomt køleskab (med mindre marmelade og makrel er blevet en officiel ret), så allerede fra morgenen af tog jeg kød ud, som jeg planlægger at lave til en stor portion Gullash.

Magasinet havde vi (Cindy og jeg) håbet ville have været her i fredags, men trykkeren har åbenbart haft mere travlt, og da han ønskede at trykke magasinerne på hans gode maskine (hvilket vi er taknemmelige for) blev magasinet udsat til onsdag.

“Desværre” er jeg på onsdag på vej til Kappadokien, så jeg bliver nok selv en af de sidste der kommer til at se magasinet. “Desværre” skriver jeg sådan, fordi jeg elsker at tage til Kappadokien, men naturligvis er ked af de falder sammen med leveringen 🙁

Så nu har jeg klaget over stilheden, nu vil jeg så se om jeg ikke kan få noget godt ud af den 🙂
Gem

Facebook Kommentar

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers like this: