Alanya Den tyrkiske hverdag

Middag med dansker og tyrker familien

Tea Tougaard blog, blog om tyrkiet, blog om alanya

Min forældre har været på ferie i Alanya i denne uge, og sammen har vi haft en rigtig hyggelig uge.

Vi har blandt andet har besøgt Sapadere vandfaldet, spist tyrkisk morgenmad, badet i middelhavet, kørt tur i bjergene, fikset ting i mit hjem, og spist en lækker mad på mange forskellige restauranter.

I går havde jeg arrangeret en middag på Ravza med både min danske (biologiske) familie og min tyrker familie (svigerfamilie). Selvom mine familier ikke har et fælles sprog, de kan snakke sammen på, så var det en rigtig hyggelig aften med en masse grin, kram og historie der blev oversat på tværs af sprogene.

Jeg havde valgt, vi skulle på restaurant, da mine forældre bor i en hotel lejlighed og min svigerfamilie lige nu arbejder til 19.00 om aftenen, og jeg synes ikke de skulle stresse hjem og lave aftensmad derefter.

Jeg fik ikke taget mange billeder, fordi aftenen bare fløj afsted, men jeg fik (heldigvis) taget et billede af min mor og svigermor <3

14212197_10155251493367699_6584491578536354992_n

Særligt min mor og min svigermor, havde en sjov aften sammen med en masse tegnsprog og grin.
Gem

Gem

Gem

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.