Den tyrkiske hverdag

Min nye side Rejs til Tyrkiet.dk

rejs til tyrkiet, blog om tyrkiet, blog om alanya, alanya blog, rejser til tyrkiet, hjemmesider om tyrkiet, tyrkiske hjemmesider

“Kloge børn keder sig aldrig”

Jeg er klog – for jeg keder mig aldrig.

Nogen gange er jeg tæt på, men så køber jeg et nye domæne (Hjemmeside navn) – Mit seneste påfund er RejstilTyrkiet.dk

Giv Rejs til Tyrkiets facebook et like her.

Grunden til jeg lavede en ny side er, at jeg ved rigtig meget om andre byer i Tyrkiet end kun Alanya. Jeg går meget op i at holde Alanya.Dk siden så fokuseret på Alanya og derfor var der behov for en ny side.

RejstilTyrkiet.dk kan jeg også dele den viden, jeg også har om andre tyrkiske byer, som f.eks Side og Antalya.

Jeg kan fortælle mere bredt om de oplevelser, der er i hele Tyrkiet, og jeg får mulighed for at fortælle alle som rejser til Tyrkiet, at man f.eks skal have en privat sygeforsikring i Tyrkiet, da det gule- og blå sygesikringsbevis ikke dækker. Jeg får naturligvis også mulighed for at genbruge nogle af de artikler, som jeg allerede har skrevet på Alanya.Dk.

Jeg tror at hvis folk ikke rejser til Alanya, men google et eller andet om Tyrkiet, og kommer ind på Alanya.Dk, så er de mere skeptiske for det er jo “en Alanya side og hvad ved den om Marmaris”. Når siden hedder noget med Tyrkiet, så dækker den også hele Tyrkiet, også er den måske mere troværdig for nogle læsere.

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed

– at jeg elsker at bygge hjemmesider op, ellers havde jeg nok ikke 6 hjemmesider, som bliver opdateret næsten dagligt. Om Alanya har jeg både Alanya.Dk og Alanya.events

Jeg er selvlært indenfor hjemmesider, men uddannet indenfor grafik, branding og marketing.

Heldigvis har jeg 2 andre veninder i Alanya med samme hjemmeside interesse, som jeg kan dele mine erfaringer med, og de kan dele deres med mig.

 

 Vil du gerne selv prøve at lave en hjemmeside, så klik her:

TAGS: GODE REJSERÅD, FIND REJSEN TIL TYRKIET, FIND FLYBILLETTER TIL TYRKIET, MINE REJSERÅD, REJSER I TYRKIET REJSEBLOG, REJSEBLOGGER, MINE BEDSTE REJSERÅD, FIND REJSEN, DANSK I TYRKIET, BLOG OM TYRKIET, BLOG OM AT REJSE, BLOG OM ALANYA, ALANYA BLOGGEN, TYRKIET BLOGGEN.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.