Mine nytårsforsæt for 2018

Nytårs forsæt! Enten elsker man dem og laver 1000vis, eller også hader man dem!

Jeg tror, de fleste laver store eller små nytårsforsæt for sig selv og det kommende år. De færreste overholder dem, det ved vi.

Faktisk er det mellem halvdelen og to tredjedele af alle nytårsforsætter der er blevet opgivet efter en måned, viser rundspørge i syv europæiske lande lavet af berlingske.

Jeg kan GODT lide nytårsforsæt. Det er en måde at sætte en personlig plan for sig selv og det man gerne vil opgå eller forbedre. At mange ender med at droppe deres fortsæt er åbenlyst, for forandring er svært og et årsskifte er som regel ikke nok. Det er alligevel godt at sætte personlige mål for sig selv.

Jeg har lavet nytårsforsæt for mig selv, og jeg vil gerne dele dem med jer. Jeg tror nemlig på at hvis man deler sine nytårsforsæt med andre, så er der større chance for at overholde dem. I bliver mine vogtere 😉

Min nytårsforsæt 2018:

At blive bedre til at bede om hjælp

Dette nytårsforsæt omhandler meget den computer/hjemmeside/grafiske mæssige del af mit liv. Jeg har normalt ikke noget problem med at bede folk om hjælp, men når det kommer til design, synes jeg det er svært at spørge om hjælp. Man kan google sig til det meste, og tit synes jeg, jeg spilder andres tid ved at bede dem om hjælp, når jeg selv kan finde svaret på google. Desværre får jeg ikke altid de svar jeg gerne vil have online, særligt fordi jeg ikke altid ved hvad tingene hedder, men bare hvordan de ser ud og hvad de kan. Havde jeg bedt om hjælp havde jeg måske fået hurtigere hjælp.

Jeg har allerede før nytår startet dette nytårsforsæt, for jeg har lavet aftale med en veninde, som laver det sammen som mig, at vi bliver sparringspartnere og deler vores viden. En sparring jeg er glad for at kunne benytte mig af, samt dele den viden jeg har med hende og jeg har en rigtig god fornemmelse af denne sparring.

 Producere magasiner i topkvalitet

Jeg har altid gået MEGET op i kvaliteten af det magasin, jeg udgiver.Det er vigtigt for mig informationerne i magasinet er korrekte, nyhederne rent faktisk er nyheder, og at alle interviews er skrevet med hjertet og respekt for dem, der har fortalt mig deres historie. Det er også vigtig for mig at papiret magasinet bliver trykt på, er en lækker kvalitet, som giver læserne lyst til at beholde magasinet, så det ikke ender i skraldespanden.

Dette nytårsforsæt er ikke noget nyt jeg gerne vil, men derimod noget jeg allerede gør, og som jeg gerne vil blive ved med at gøre (og måske endda gøre lidt bedre).

 Drikke mere vand og mindre cola

Jeg drikker rigtig meget cola! Det er jeg helt bevidst om! Det har jeg sådan set ikke noget problem med, for jeg drikker ikke kaffe, stort set ingen alkohol, jeg ryger ikke og jeg spiser ikke kage til morgenmad (hver dag) og derfor genere det mig ikke at have en usund vane. Desværre har min søde veninde / tandlæge  nu fortalt mig at mit tandkød nu viser tegn på, at jeg indtager for meget sukker.

Det fik mig til at vågne op! Jeg siger ikke farvel til cola, jeg siger bare farvel til cola som en del af hverdagen. Jeg er ligesom med mit første nytårs fortsæt allerede i gang, og endnu ingen krisealarmer. Mindre cola og mere vand – no problemo!

 

 

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.