Alanya

Mit kærlige tak til Sanne fra danskityrkiet.dk

expo antalya

Dem der kender mig, eller som følger lidt med i mit liv ved nok at jeg i rigtig mange af ugens dage er sammen med min veninde Sanne. Faktisk joker vi i øjeblikket med vi er mere sammen end vi er med vores kærester.

I dag er Sanne så stor en del af mit liv, at jeg ofte drøfter et problem med hende, før jeg tænker over at drøfte det med med min kæreste Taner.

En del af vi er så meget sammen gør også vi er blevet meget ens. Hertil kan der nævnes:

– Vores Mac computer har ens bruger indstillinger, så vi kan bytte computer, når vi arbejder.
– Vi har flere gange uafhængigt fået ideer til den samme hjemmeside med få dages mellemrum.
– Det er altid usagt hvor vi spiser frokost, for det ved vi begge allerede.
– At vi ejer flere par af de samme bukser
– At vi ofte rejser rundt i Tyrkiet sammen

Der er mange eksempler, og mange jokes blandt vores andre veninder om det unikke bånd mig og samme har.

Sanne her flere gange tidligere talt utrolig kærligt om mig på hendes blog danskityrkiet.dk, og nu er det min tur til at smide lidt digital kærlighed efter hende.

Da vi mødes.

Det er lidt over et år siden Sanne og jeg mødes, og selvom vi ikke klingede fra første minut, så kom vi hurtigt til at have det sjovt sammen. De første 2 minder jeg har med hende er en sushi middag og vores køretur til Antalya, hvor vi skulle ordne det praktiske om hendes visa (det var 11 dage før de åbnede visa kontor i Alanya) På turen til Antalya drøftede vi blandt andet Sannes ide om at starte en blog, og hvad den kunne handle om. I dag er bloggen mere populær end min :p

Det var også på denne tur vi fik ideen til en hjemmeside om børnefødselsdage. Da vi kom hjem startede vi hjemmesiden alletidersdag.dk op, som vi i dag driver sammen med en 3. veninde. Reklame indtægterne fra siden har vi valgt at samle på en fælles konto, så vi en dag kan investere i noget sammen.

Fra vi blev gode veninder, til vi begyndte at ses næsten hver dag husker jeg som en hurtig overgang. Til d.d har vi endnu aldrig hævnet stemmen overfor hinanden, og det elsker jeg ved vores venskab. Taner sagde en dag til mig “bliver dig og Sanne nogensinde uvenner, så tror jeg, jeg græder. Hvis i bliver uvenner så køre jeg dig direkte ned til hendes hjem, og du bliver ikke kørt hjem igen før i er blevet gode venner”. Jeg krydser dog mine fingre for at sådan en situation aldrig opstår.

Sanne forstår mig, og hun kan nøjes med at kigge på mig, så ved hun hvordan jeg har det. Hun har også nogle dage vist sig som en helt ekstra ordinær person, og virkelig stået til rådighed når mine timer var få, og mine aftaler for tæt sat sammen. Hun har aldrig krævet noget tilgengæld for de kæmpe tjenester hun har gjort for mig. Hun har nogle kvaliteter, jeg aldrig har oplevet ved et andet mennesker før, men jeg er ikke sikker på, hvordan jeg skal sætte ord på disse kvaliteter.

Jeg har også fået ansat Sanne i 2 firmaer jeg selv arbejder freelance for. Både fordi vi samarbejder utrolig godt, og fordi jeg elsker at vi kan have fælles oplevelser, både de store og de små.

Jeg håber og tror på at Sanne og jeg skal være veninde i uendelig tid. Jeg håber vores fremtids drømmer kommer til at gå i opfyldelse, og at vi kommer til at drive vores fælles energi til noget STORT.

Sanne, dette er mit digitale tak for dit venskab <3
You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.