Den tyrkiske hverdag

Når kæresten kommer med blomster

Jeg synes (sammen med mine forældre og veninder) at Taner er en rigtig sød kæreste.

Han er også en genert kæreste som ikke altid viser de store vilde følelser i offentligheden. Siger vi farvel på gågaden, må jeg stille mig tilfreds med et kys på kinden da “People are looking”. Jeg vil hellere have et på munden!

Jeg tror, jeg engang har sagt til ham, at jeg ikke synes han skulle bruge sine penge på blomster til mig, men i stedet bruge sine penge på vi gør noget sammen og tager ud og spiser eller rejser. Det har han indprintet i sin hjerne, hvilket er både godt og dårligt. For selvom han ikke bør bruge sine penge på blomster, så vil som kvinde alligevel gerne have nogle 😉

Det fik jeg så i dag af Taner. Hjem kom han med en lille buket margueritter, som jeg fik overrakt i et lille glas, han havde brugt som vase. Der var ca. 30 marguritter som rigtig flot havde hvide og lilla blade.

Hvor i alverden han lige har fundet en marguerit mark på vej hjem fra arbejde, det aner jeg ikke, men jeg klager heller ikke.

Blomsterne er nu flot anrettet ved siden af min computer, så jeg kan side og nyde dem mens jeg ordner det sidste af dagens arbejde. Når dagens arbejde er slut, skal jeg op til Alanya-mor Gitte og Anders til “miniature” julefrokost sammen  med Sanne. I morgen skal jeg igen nyde mine blomster <3

 
You Might Also Like