Grafisk design

Nyt design på bloggen

Jeg ELKSER design og at lave hjemmesider.

Det fede ved begge dele af der er så mange muligheder – Det værste ved begge er der så mange muligheder!

Jeg har efterhånden lavet rigtig mange hjemmesider til både bloggere, shops, lokale virksomheder, tandlæger, restauranter og sågar en film instruktør. Jeg har aldrig gjort det officielt, jeg laver hjemmesider, ordet går bare fra mund til mund. Film instruktøren Emma Balcazar kontakte mig for at lave hendes hjemmeside, fordi hun synes Alanya.Dk var så pæn en hjemmeside. Der blev jeg ret stolt 😉

Nyt design på bloggen

Den ene dag kan man elske et design, den næste hader man det. Sådan fik jeg det pludselig med bloggens udseende i går. I 2+ år har bloggen set ud som den gjorde gør, og efter at have kigget andre blogs igennem fik jeg lyst til at opfriske designet på bloggen. Jeg synes selv det nye design med kasse opsætning til hver blogindlæg giver mere overskuelighed og nemmere adgang til de forskellige indlæg.

Jeg er helt bevidst om at I læsere, læser med at vidt forskellige grunde. Nogle synes det er hyggeligt at følge mit liv og hverdag, andre drømmer om en hverdag i Alanya, eller har en tyrkisk kæreste. De sidste kigger med af andre forskellige grunde. Med den nye opsætning håber jeg at I læsere kan finde de forskellige indlæg, i bedst kan lide at læse nemt og hurtigt 🙂

Jeg lavede det nye design i går, og er godt tilfreds med det, selvom jeg stadig mangler at rette nogle ting. Menuen er lige nu lidt svær at se. Farven eller baggrundsbillederne skal ændres. Jeg overvejer at skifte de grafiske billeder som er cover ud med nogle billeder af mig selv? Eller er det grafiske flotteste? Smid gerne en kommentar med hvad DU synes jeg skal have som cover, for bloggen repræsentere mig bedst muligt!

Efterfølgende kommer der nok også til at blive lave en ny ramme for de billeder jeg bruger til blog indlæggende, men det skal jeg lige sidde og nusse lidt med 😉
HUSK jeg også gerne hjælper dig med at designe din nye hjemmeside til en god pris. Kontakt mig på Facebook eller send en mail på Tea@alanyadk.dk så tager vi en snak om dine ønsker.

You Might Also Like