Rejseblog - Ferie, Rejser & Oplevelser Rejsetips

Mit råd mod øreproblemer på flyet

natur i tyrkiet, blog om alanya, blog om tyrkiet, manavgat floden

Jeg er/var det man populært kalder et ”øre-barn”. Helt usædvanligt har jeg haft dræn i mine ørerne 3 gange, og jeg husker en barndom, hvor min trommehinde helt uprovokeret kunne springe, i stor smerte for mig.

Øre problemerne er jeg vokset fra, efter jeg blev voksen, men når jeg flyver bliver, jeg stadig tortureret af mine ører og det gør det smertefuldt at rejse.

Jeg har snakket med min læge om det et utal af gange, og konklusion er bare, at min trommehinde er mere elastisk end end andres. Det gør de kan give sig utroligt meget under tryk.

Det betyder så også at min trommehinde kan spænde meget bredere når et fly letter og lander (der hvor trykket ændre sig i kabinen), og det er meget smertefuldt for mig og mine medpassagerer tror jeg er ved at dø.

Jeg har fundet en løsning, her er den.

Efter at have forsøgt forskellige ting og at nye produkter er kommet på markedet, har jeg nu endelig fået en løsning, så jeg ikke skal opleve et smertehelvede, hver gang jeg er ude at flyve.

De seneste år er der nemlig kommet specielle fly ørepropper på markedet, som er utrolig hjælpsomme! Fly ørepropperne hjælper ved udligne trykket i ørerne, så smerterne bliver meget mindre. De er ikke som almindelige ørepropper, for de holder ikke lyde ude. I stedet er der et hul igennem ørepropperne, som hjælper med at udligne trykker.

For mig er det forskelligt fra flytur til flytur, hvor voldsomme smerterne er men lige meget, hvad gør ørepropperne en tydelige forskel (det ved jeg fordi, når jeg tror de ikke virker, har jeg haft dem taget ud, også er mit hoved ved at springe af smerte).

Jeg anbefale følgende mærker af fly ørepropper:Skærmbillede 2016-01-31 kl. 12.58.23

Har man børn med øreproblemer, er det vigtigt man køber en størrelse til børn. Her er link til fly ørepropper til børn:

Ørepropperne koster under 100 kr, og det er en lille investering sammenlignet med de smerter de spare en for.
You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.