Den tyrkiske hverdag

Til Offer-fest-halløj på Grand Cru
I går var jeg inviteret til Eurodans Offer-fest-halløj på Grand Cru restauranten i Tosmur.

Jeg blev inviteret i mandags, hvor jeg troede de handlede om Ramadanen. Det gjorde det ikke, det er en tradition de har når de indkøber nye biler til deres transfer og udlejningsfirma.

Til middagen havde Grand Cru lavet lam og kyllingm af kød tyrkiske Ismail havde leveret til dem tidligere på dagen. Vi var 9 personer til middagen og selvom tyrkerne snakkede hurtigt ( og om alt fra trafik uheld til stegning af kylling i ovnen), så hyggede vi os alligevel på måde dansk og tyrkisk.

Grand Cru er en restaurant der er nyere tid har fået min kærlighed. Den ligger i Tosmur ind af en side gade ved siden af Eurodan, og stedet er så fantastisk hyggeligt. De har en lille have man kan side i og spise, og ikke nok med det, så er alt manden så lækkert flot serveret. Hvis du selv er frisk på at prøve Tosmurs lille perle, så er Grand Cru´s facebook her.

Offer-fest-halløjet tog ca. en time, og erfaring siger mig at det er længere for de tyrkiske ansatte, da vi meget gerne vil snakke i telefon, ryge eller tilbage på kontoret og ordne det arbejde de forlod.

Som noget (utroligt særligt) huskede jeg denne gang at tage lidt billeder af hvad der er jeg lavede, og de er her:

Kyllingen der var blevet “offeret” og smukt tilberedt.

De tyrkiske ansatte mens alle var ved bordet.

Den fine bordopdækning som også havde salat og kartoffel-halløj.

Søde Gitte og Anders som havde inviteret mig.

Det lækreste stykke lam jeg længe har fået
You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.