Alanya.Dk & Mit magasin

Opholdstilladelse på 6 dage til Tyrkiet!

ferie i alanya, alanya blog, sider om alanya, fakta om alanya

Tidligere i år lavede jeg forskellige Alanya.Dk services, som er skabt for at hjælpe danskerne i Alanya med forskellige almindelige problemstillinger.

Jeg havde godt forudset at hjælp til opholdstilladelse ville blive en af de mest populære services, for processen er for mange forvirrende og uoverskuelige.

Jeg efterhånden lavet over 10 opholdstilladelser, hver gang med glade kunder, som sætter pris på hjælpen.

I september flyttede en dansk veninde også til Alanya, og hun har selv klaret det meste omkring sin opholdstilladelse, og har hun haft spørgsmål, har hun bare spurgt – Jeg hjælper jo gerne.

Som en god undskyldning for at pjække fra skole, samt for at få en dag væk fra computeren tilbød jeg at tage med hende til Antalya (desværre er kontoret i Alanya endnu ikke åbnet, selvom Guvernør Hasan personligt her lovet mig, at det blev i december)

Vi kørte tidlig om morgen D. 2/12, for visa kontoret i Antalya er super træls at komme hen til, og med opbygningen af EXPO 2016 kunne vi nemt være blevet forsinket.

De genkendte mig på visa kontoret og vi kom nemt og hyggeligt igennem processen. Derefter tog vi i Mark Antalya og shoppede crazy i H&M!

Lang ventetid på opholdstilladelser

Tidligere i år har visa kontoret været flere måneder om at sende folks opholdstilladelser, hvilket har gjort mange nervøse og utrygge.

Til min store overraskelse har de virkelig fået indhentet deres arbejde! Min veninde fik sit Ikament på kun 6 dage!

Vil du gerne have Alanya.Dks hjælp med at lave en opholdstilladelse, så læs mere her!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Dansk i Tyrkiet
  13/12/2015 at 5:34 pm

  Det havde helt sikkert været nemmere at lave opholdstilladelsen i Alanya. Dog var det bonus at vi lige kunne shoppe amok i H&M, plus vi fik set lidt andet end vi er vant til! 😉

  • Reply
   admin
   18/12/2015 at 12:15 pm

   Helt enig. H&M gjorde det hele køreturen værd!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.