Den tyrkiske hverdag

På toiletbræts shopping i Alanya

Alanya toiletbræt, kostas

Hverdagen i Alanya byder hele tiden på nye udfordringer. Den nyeste var toiletbræts shopping!

Forhistorie:

Jeg flyttede ind i min nuværende lejlighed for 2,5 år siden. Før jeg flyttede ind blev lejlighedens toilet lavet om fra hul-toilet, til sidde-toilet.

På det nye toilet var der et toilet bræt af plastik (eller plastik agtigt materiale til eventuelle nørder derude). Ca. hver 6 måned er en af de små plastik dytter på bagsiden knækket, og det gør nu en tur på mit toilet, til en spændende balance leg!

Jagten på det nye toiletbræt startede for ca. 14 dage siden, og jagtens dag 1 endte i et mindre raseri anfald! Jeg gider naturligvis ikke købte et nyt plastik toiletbræt, jeg vil have et af træ eller porcelæn (eller porcelæns agtigt materiale til eventuelle nørder derude), ligesom man har i Danmark. Til åbningen af Montea butikken kiggede jeg efter et sådan bræt, men efter at have leget med samtlige 14 toilet brætter de havde, fandt jeg ud af de bare solgte 14 forskellige stykker plastik!

Jeg gjorde derefter problemet til et verdens problem, og heldigvis vendte en af mine venner tilbage med information at de havde 2 forskellige træ toiletbrætter i Kostas. Det ene af den er nu blevet købt!

Men mens jeg var i Kostas, blev jeg alligevel i tvivl, om jeg rent faktisk ville have et seriøst toilet bræt, FOR SE LIGE DERES UDVALG!

Toiletbræt til sommerhuset!

Toiletbræt til disko numser!

Toiletbræt der er en blanding mellem et maleri og begyndelsen på en gyserfilm!

Toiletbrættet til dem der ikke kan holde ægte fisk i live!

Toiletbræt til dem, der ikke normalt kan genkende et toilet!

Toiletbrættet til dem der vil sidde blødt mens de “laver forretning”.

Toiletbrættet til den der tror der prutter lugter af roser.

Taner blev naturligvis også ufrivilligt involveret. Jeg ringede til ham og sagde jeg nu købte et nyt toiletbræt, og sendte derefter dette billede.

Dette er min far og det sejeste sølvtoiletbræt. HAN ER BLEVET KLIPPET OG BARBERET SIDEN!

 

Gem

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.